нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 ноември

Снимка: Shutterstock

Водещата тема през тази седмица отново е свързвана с довършване на започнати проекти, задачи и дейности. Ретрограден Меркурий в Скорпион все още предоставя възможност за преосмисляне и промяна в определени области. През тази седмица се извършва сериозна пренастройка на енeргийно ниво: Меркурий ще промени посоката си на движение на 22-ри ноември, а в същият ден Слънцето ще премине в знака Стрелец. Тези показатели ще внесат известно успокоение в сферите: информационен поток, общуване, договорни отношения и сделки, търговията, пътуванията, обученията. Слънцето ще повиши в голяма степен градуса на позитивното отношение към живота и настроението. Все повече човек ще мисли положително за своето бъдеще и ще се стреми към нови цели. Марс, планетата на действието, енергията, активността също ще промени знака си - на 20 ноември ще премине в знака на собствено управление, Скорпион. Всяка промяна води до известно напрежение, затова в дните около 20, 21 и 22 ноевмри се предпазвайте от взимане на важни и най-вече кардинални решения. Това е седмица за приключване и финализиране. Подходящ период за действие - след 27 ноември.

 

ОВЕН

През тази седмица се постарайте да поддържате равновесието и баланса в различни области от живота си. Най-вече овладявайте гнева си. Работните ви ангажименти и задачи се увеличават. Може да ви се наложи да решавате важни казуси относно това как ще продължите в бъдеще. Изчистете всичко излишно, което ви ангажира, за да можете да направите място за новото, което идва в живота ви след 27 ноември. Организирайте се и довършете неотложното. За някои от вас през седмицата ще бъдат решени казуси, които основно засягат вашите партньорски отношения, стабилизиране и укрепване или слагане край на формално съществуващи и нездравословни отношения. Подкрепата на приятел или влиятелна личност ще ви помогне във взимането на важни решения и преодоляването на препятствия. Преговаряйте за интересите си, това ще се отрази в положителна посока на доходите ви. Настройте се към нови източници на доходи, към обединяване на интересите ви с вашите партньори. Бъдете внимателни в разходите и най-вече нека финансовите ви рискове да бъдат премерени.

ТЕЛЕЦ

За родените в първата декада представители на знака седмицата носи сериозни промени, които ще се проявят най-вече във взаимоотношенията ви с вашите партньори. Налице е сериозна тенденция за приключване и разрушаване на съществуващи партньорства. Конфликтността в тази област и желанието ви за промяна се усилват. Направете си равносметка, оценете кое си заслужава да бъде запазено и от кое да се освободите. В тази седмица не бързайте със започването на новите проекти. Довършете започнатите ангажименти, проявете упоритост, постоянство и отговорност. В друг аспект планетното взаимодействие ще доведе до изясняване на ситуации от миналото, а това ще ви помогне да вземете правилни решения. Колебанията ви, свързани с вашите желания и възприятия, намеренията ви ще ви карат да се чувствате объркани в изборите си. Доверете се на вашата придобита опитност, а съмненията лесно ще отпаднат ако се фокусирате върху постъпките на хората към вас.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица основният фокус ще бъде насочен към вашата основна дейност, работни ангажименти или грижа за здравето. Едното има отношение към другото. Ретроградният Меркурий до голяма степен внесе бъркотия в ежедневието ви, но тази бъркотия ще доведе до нов ред чрез освобождаване от всичко, което е излишно. Ще успеете да подобрите и организирате дейността си по нов, градивен и положителен начин. Първите дни от седмицата носят повече напрежение, но към края, най-вече след 22 започва положителен период във вашите партньорски отношения, изнанади и приятни моменти, подкрепа във всяко отношение и неочаквани предложения. Бъдете отворени и позволете на щастието да влезе в живота ви.

още от Хороскоп