Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 септември 2017 година

100

Снимка: Shutterstock

Приключи втората за 2017 година ретроградна фаза на Меркурий. Планетата ще направи отново промени при придвижването си по собствената орбита през декември. Подгоговката си тогава тя ще започне през ноември.

Между 19 и 23 септември обаче Меркурий отново привлича вниманието ни с аспекти, които засягат бизнеса и стопанския живот:

Възможни са конфликти между партньори поради промяна в очакванията на една от страните или поради решенията, на някоя от тях, несъгласувани или оказали се неприемливи за отсрещната страна.

Нищо чудно да станем свидетели на нова вълна от интриги там, където сме смятали нещата за уталожени.

Овен – Към 20 септември щастиви комбинации и благоприятни външни обстоятелства директно подобряват вашата екзистенция. Възможно е да намерите желаното работно място или да изведете в нова посока развивания досега бизнес.

Телец – Предстоят важни дни. Осъзнавате, че задачите пред вас са от жизненоважно решение за бъдещето ви. Не се притеснявайте, ако не всичко се нарежда така, както вие сте смятали. Важното е да определите приоритетите и да отстоявате позицията си.

Близнаци – Не предприемайте важни инициативи. Периодът е труден поради факта, че обстоятелствата са разнородни, а сигналите – разнопосочни. Усилията ви отиват напразно. Възможно е да се изнервите и да вземете неправилно решение. Изчакайте.

още от Хороскоп
14
Сряда
Ноември