нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18. до 24. януари

Shutterstock

Седмицата предоставя условия за активиране на процеси, свързани със започване на самостоятелна дейност, нова работа, творчески проекти, подписване на договори и споразумения.

На 20-ти януари слънцето ще премине в знака Водолей, с което ще се присъедини към планетите Сатурн, Юпитер и Меркурий. Желанието за нещо ново и различно, прогресивно се усилва, но в същото време водеща е тенденцията за запазване на стойностното и ценното на това, което е придобито до момента.

Усилва се  желанието за нещо ново и различно, което е по-добро и прогресивно.

Социалната активност, необходимостта от взаимодействие се увеличава,  информационният  поток е многообразен и богат на идеи и предложения, общите интереси ще доведат до обединяване и създаване на нови групи, обединяване на усилия и насоченост към определена кауза.

През седмицата е точният съпвад между планетите Марс и Уран, планетен аспект, който създава непредвидени ситуации, катастрофи, рискове. Това важи в по-голяма степен за родените в първа декада представители на знаците: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

ОВЕН

Силна седмица за вас, време за активност и действие. Ако сте започнали новите си проектиу работете върху тях, ако не сте имате възможност време е да се активирате. Всичко е във вашите ръце, достатъчно е да насочите усилия и енергия в посоката, която искате. През тази седмица наблюдавайте събитията, които идват към вас. Динамиката и ентусиазмът ви са силни, желанието да промените живота си също. Все по-ярко и силно ще усещате необходимостта от преструктуриране на вашата основна дейност, а някои ще получат първите плодове от  действията си през последните години. Все по-ясно ще усещате посоката, в която е необходимо да насочите усилия през настоящата година. През следващите дни ще получите първите знаци, които ще определят курса ви на движение. Бъдете умерени, предпазвайте се от прибързани решения, избягвайте финансови рискове.

ТЕЛЕЦ

Седмицата е знакова за тези от вас, които са родени в началото на знака Телец. Това е времето, в което ако вече сте наясно с промените, които искате да направите в живота си, може да се задействате. Желанието ви за промяна е силно. Марс, планетата на действието и активността е във вашият знак. Можете успешно да канализирате този огромен енергиен заряд в положителна посока като ясно отстоявате своята собствена позиция, квалификация, опитност. Марс в Телец се задвижва бавно, ако вие самите не предприемете действия е възможно да се случат външни събития, които ще бъдат в синхрон с вътрешната ви позиция. Промените в живота ви могат да бъдат съществени. Бъдете гъвкави, усещайте обстановката и предприемете съответните действия. Все пак печелят тези, които са смели! Направете си план за действие, започнете  първи стъпки към неговото изпълнение.

БЛИЗНАЦИ

Ако сте наясно с новата визия за живота си, то през тази седмица започнете действия в тази посока. Но за много от вас периодът все още е по-удачен ако насочите вниманието си към финализиране и приключване на започнали преди време процеси. Следващото Новолуние в знака Водолей е по-обещаващо за вас. Не се фрустрирайте ако събитията не се развиват според вашите желания. Важно е да имате яснота точно какво искате, след това ще го постигнете. Трябва е да знаете, че вашия планетен управител Меркурий ще бъде ретрограден след 30-ти януари. Този факт ще затрудни в известна степен вашите действия към новите начинания.

още от Хороскоп