Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 юни

112

Снимка: Shutterstock

В началото на периода очаквам интересно развитие при вече започнати и подлежащи на промени проекти. Най-впечатляващите и перспективни от тях могат да се съсредоточат и случат там, където хората работят с интерес и ентусиазъм.

Общуването, споделянето са силна възможност да отстоявате своето мнение и права. Причината се крие в хармоничните връзки на Меркурий с Уран, Юпитер и Нептун.

Дни след това идват бурни противопоставяния. Но без сили да разстроят процеса.

Към тях като формула за успеха, се вкопчват последиците от предходни решения. Те трябва да бъдат добре анализирани преди началото на действията по въпроса.

Овен. Неспокойни мисли за недобре свършена работа в миналото не ви дават покой. Терзае ви невъзможността да определите дали и някой друг ще обърне внимание на казуса, или вие сами трябва да решите какви мерки да предприемете. В заключение си казвате: станалото - станало!

Телец. Има за какво да се борите. На 18 юни конкретни взаимоотношения се провалят, а вие реагирате със закъснение. Опитвате се да се разсеетее с едно или друго, но напрежението си казва своето. На 21 юни забелязвате, че колко и да се стремите да сте над нещата, не можете.

Близнаци. Трудна седмица за вашите професионални дела. Усещате враждебност в околните срещу вас. Те открито ви нападат, докато вашето въоръжение се чупи като сламени пръчици. Едва на 23 и 24 юни се посъвземата и енергийно ще се усещате по-добре. Първото, което ще направите е да отвърнете на онези, които са си позволи критичен тон.

още от Хороскоп
14
Сряда
Ноември