нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 19 до 25 април

Shutterstock

В продължение на месец бяхме завладяни от силния импулс за действие и желание за нещо ново, за промяна в живота ни на различни нива.  През тази седмица ще се наложи да забавим темпото и да се насочим към постигането на стабилност, последователност в действията. Посоката е зададена, в много случаи е възможно непредвидени обстоятелства да оказват влияние, да предизвикват размествания и промени.

На 20 април слънцето преминава в знака Телец. Енергията на този знак ще ни настрои към отговорности, свързани със семейството, традициите, търсене на стабилност и финансовата сигурност.

Силното присъствие на планети в знака Телец, Слънцето, Меркурий, Венера, Уран ще поставят акцент върху неговите теми.

Телецът е знак, който ни учи да се радваме на удоволствията от живота, да получаваме енергия от всичко около нас. До 21 май, докато слънцето преминава през знака Телец, на преден план са темите, свързани с финансовата стабилност, работни процеси, съчетаване на работа и почивка, себеутвърждаване и реализиране на собствения потенциал.

Венера е планетата, която управлява Телец. Тя ще ни настрои към необходимост от преценка на всичко, което е значимо и стойностно за нас, а това ще доведе до пренареждане на приоритетите.

Участието на Уран в Телец ще доведе до изненади и неочаквани обрати. Уран действа внезапно, разрушително, но само към това, което не съответства на нашия път на развитие. Необходимостта от адаптация към новото и промените е наложителна.

Информационният поток е силен, комуникацията, новите контакти, обученията могат значително да повлияят върху изграждане на нов вид партньорства, които да окажат положително влияние върху проспетитета.

ОВЕН

 И през тази седмица ще имате възможност в максимална степен да насочвате събитията. Ако вече сте стартирали нов проект, някаква дейност, през тази седмица продължете посоката, която сте избрали. А ако сте от тези представители, които се нуждат от още време, продължете да водите разговори, преговаряйте за интересите си, преосмисляйте и въздействайте там, където е необходимо. След силният период, белязан от преминаването на слънцето през вашия знак до 21-ви май, навлизате в етап на стабилизиране и необходимост от постигане на сигурност най-вече в областта на вашето финансово положение. Внезапни ситуации и обрати не са изключени. Те ще доведат до промяна във вашите приоритети, преосмисляне на това, което е важно и значимо за вас на този етап. Продължава периодът, в който трябва да отстоявате собствените си позиции, да преговаряте за интересите си, за това, което ви харесва. Новите възможности и предложения, които идват към вас, могат значително да повлияят на финансовото ви положение и стабилност. Уловете вълната, доверете се на интуицията си и предприемете конкретни действия. Ще се наложи все още да балансирате и разпределяте енергията си между две основни теми: работни и семейни отговорности.

ТЕЛЕЦ

Силна и значима седмица, която активира невероятни възможности за постигане на желаното и  целите. От вас се иска да се задействате, да водите и направлявате живота си в посоката, която искате. Четири планети транзитират през вашия знак: Слънцето, Венера - вашият планетен управител, Меркурий и Уран. Сега е най-силният ви и активен период, с лекота ще можете да повлияете върху събитията. За целта е необходимо да се фокусирате върху това, което искате да постигнете в пълно съответствие с вашите ценности. Взаимодействайте в максимална степен. Доверете се на умението ви по практичен и лесен начин да докажете предимствата си, а Венера ви дарява с чар, обаяние, които допълнително ще усилят ефекта. Промените, към които се стремите през тази седмица могат да бъдат реалност. Важно е да знаете какво искате. Следвайте собствените си инстинкти и предпочитания. Възможни са неочаквани обрати и промени, които ще доведат до нарушения на съществуващи структури. Приемете случващото се без страх и съпротива. Приветствайте новото, което навлиза в живота ви.

БЛИЗНАЦИ

Ако през миналата седмица сте поставили началото на нещо ново под формата на нова дейност или проект, то през тази седмица следвайте избраната посока. За тези от вас, които все още не са готови с нови варианти и избори следва период на затишие, осъзнаване, гмурване навътре към себе си с цел изясняване на посоката. Имате на разположение един месец в период до 21 май, когато Слънцето ще премине във вашия знак и ще освети ситуации, които на този етап не са ви ясни. Силното присъствие на планети в знака Телец ви настройва към необходимостта от натрупване на енергия. Възможно е новото да съществува в мислите ви, все пак всичко започва първо с мисъл, но за да стане реалност са необходими знания и време. Посветете повече време на себе си и любимите ви занимания, почивайте, взаимодействайте с Природата, натрупвайте енергия и нови знания. Северният възел все още е във вашия зодиакален знак. Обществото се нуждае от вашите знания и личен пример. Период на самовглъбяване. За собствениците на бизнес с чужденци или чужбина започва силен ефективен период.

още от Хороскоп