Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 19 до 25 август

Снимка: Shutterstock

Предстои една седмица, в която енергията се променя, а заедно с нея и ежедневието. След силното присъствие на четири планети в огнения знак Лъв през изминалите седмици, тази седмица три планети преминават в земния знак Дева.

На 18 август планетата на любовта, връзките и парите Венера преминава в Дева, на 21 - Марс, а на 23 - Слънцето.

Огнената стихия на Лъва усили желанията за действие, накара ни да предприемем решителни стъпки, но земният елемент и силното присъствие на знака Дева изискват започнатото да се доведе до резултат в материален аспект. 

Всичко е разумно в зодиака.  Дева е знакът, които ни насочва отново да се завърнем към обичайните задачи, към своя ред, ежедневие и работа. Девата ни учи на служене, грижа към другите и помагане. Това ще бъдат и основните направления до 23 септември, докато знакът е във владение.

ОВЕН

Седмица на стабилизиране на всичко, което сте започнали и предприели през изминалия период. При някои от вас ще настъпи внезапен обрат. След бързия спринт идва период на размисъл върху това дали действията ви са насочени във вярната посока. През тази седмица забавете темпото. Цялата посока на движение зависи от вас. Основните ви стремежи са насочени към внасяне на стабилност в една или друга област. Събитията, които предстоят през тази седмица и техният развой зависят от вас самите. Имате енергията, силата и решителността да се справите. Ако възникнат непредвидени ситуации, те ще са свързани с взети решения през изминали периоди. Предпазвайте се от импулсивни постъпки, контролирайте емоциите си и най-вече гнева, насочен към вашите подчинени или шефове, членове от семейството. Движете се в посока преговори и отстояване на собствените позиции и ценности. Новите възможности, свързани с обновяване или промяна на финансовото ви положение все още са активни. Оценете ги, обмислете ги и през следващата седмица може да започнете конкретни действия.

ТЕЛЕЦ

За вас, трудолюбиви представители на зодиака започва времето, в което можете да си отдъхнете, да се отдадете на любимите си занимания или да си вземете заслужена почивка. Тази тенденция се очертава до края на този месец и в по-голямата част от септември. Седмицата при вас е разделена на две части. Непредвидени и внезапни ситуации през първата половина могат да внесат известен емоционален дисбаланс, докато втората половина ще ви донесе приятни изненади и приятни моменти или най-вече повече спокойствие. Желанието ви за промяна в една или друга област от живота ви, което е активно от доста време, се нуждае от преосмисляне и още време. Уран, планетата на промените е във вашия знак. Той ще бъде в ретроградно движение до 12-ти януари. Дотогава имате време за подготовка и търсене на решения относно промяната, която ще предприемете. През тази седмица може да вземете важни решения свързани с вашата основна дейност, начин на живот или финансово положение. Новолунието в края на месеца ще ви предостави добри възможности за един успешен старт. Седмицата е благоприятна да проведете необходимите разговори, да си набавите информацията, която ви е необходима. В друг аспект можете да си позволите да бъдете щедри към себе си и да се възнаградите с материална придобивка, за която мечтаете.

БЛИЗНАЦИ

Това, което сте започнали, продължава да се развива. Тази седмица е съществена за вас, съберете мислите си, подредете приоритетите си, заложете на дар словото си, събирайте информация, провеждайте разговори, за да постигнете в максимална степен онова, към което се стремите. В първите дни от настоящата седмица вниманието ви ще бъде ангажирано с основната ви дейност, взаимодействие в групи, организации или каузи. Социалната ви активност расте, но пред вас стои необходимостта от довършване на започнати дейности или проекти от по-ранен етап. През втората половина на седмицата следва рязък обрат най-вече за родените през първата декада, т.е. майските близнаци. Все по-активна и конфликтна ще става темата свързана с вашите семейни отношения. Решаване на имотни въпроси или ремонтни дейности могат да променят посоката ви на движение. Постарайте се да внесете равновесие и стабилност във вашия дом и среда.

още по темата
още от Хороскоп