нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 19 до 25 юли

Shutterstock

Седмица на действието и преобразованията. Луната е нарастваща, а Слънцето, до 22 юли ще бъде в емоционалния знак Рак. В съчетание с Меркурий в Рак и наближаващо пълнолуние, седмицата ще бъде силно емоционално оцветена. Опозицията на Меркурий и Плутон, засилените инстинкти и интуиция ще задвижат мощни трансформационни процеси, които ще внесат структурни промени в областта на комуникацията, работните процеси, пътуванията, ежедневието.

На 24 юли предстои Пълнолуние в знака Водолей - новаторство, стремеж към свобода, в съчетание с импулсивност, нестандартен подход, промени. Така, както се пълни Луната до пълнолунието, така пълни ще бъдат резултатите от действията, които предприемете дотогава. Тези, които стартираха нови дейности или проекти през миналата седмица сега могат да продължават в посоката, която са избрали.

С преминаването на слънцето в знака Лъв на 22 юли една част от събитията ще се придвижат в  нова посока. Приливът на енергия  настройва към засилен стремеж за себеутвърждаване, себеизява. Слънцето в Лъв активира творческия потенциал и креативността.

Слънцето е основният източник, от който получаваме енергия. В знакът Лъв то се намира в силна позиция, това е знакът, който е под неговото управление. Засилен приток на енергия, ентусиазъм, добро настроение, но в същото време Азът е доминиращ и налагащ своето, водещ до егоизъм.

Лъвът е сигнификатор на едни от най-благотворните и прекрасни теми в живота ни: любов, романтика, почивка и забавления, творчество, свободно време, връзката с нашите деца. Слънцето в Лъв ще окаже най-силно въздействие върху родените в началото на знака, а за останалите периодът на активно начало е след рожденият ви ден.

Положително влияние при останалите огнени знаци: Овен и Стрелец, както и при въздушните Близнаци и Везни.

До 25-ти септември се отваря силен период  за започване на нови дейности, проекти и трансформации.

ОВЕН

Сила, динамика, ентусиазъм и желание за промяна - това е водещата тенденция за оставащата част от лятото. Постъпки, решения или избори от минал период могат да окажат силно влияние върху процесите при вас в следващите дни. За тези от вас, които вече са наясно какво искат, седмицата е подходяща за  активни действия, започване  на нови проекти и дейности. Активен и креативен период за собствениците на бизнес, творците, политиците. Основната линия ще продължава да бъде свързана с две важни направления: 1)обновление и стабилизиране на  финансовото ви състояние и планове, свързани с по-далечно бъдеще; 2) семейството: необходимост от стабилизиране, сигурност и преструктуриране в теми свързани с дом, преместване, семейни отношения или имотни казуси. Ако сте от тези представители на знака, при които животът протича спокойно, то може да се настроите на романтичната вълна на почивките и забавленията. След силната натовареност с работни ангажименти, това е вид заслужена награда.

ТЕЛЕЦ

Енергетиката на седмицата ще активира процеси, които до този момент бяха в застой. В първите дни е възможно към вас  да се върнат ситуации  от минал период, които очакват окончателни решения. Това могат да бъдат задачи, свързани с уточняване на договорни отношения, обучения, пътувания. Комуникацията ще бъде определяща, нови контакти и взаимодействия, неочаквани предложения могат да внесат съществени промени. Сега е важно да сте социално по-активни, да създавате и укрепвате връзки, които ще изиграят голяма роля в бъдеще. За някои представители на знака продължава периодът на структурни промени свързани с  подобрения или ремонтни дейности в дома. Все повече време и енергия ще се налага да влагате в отношенията с близките си: родители, членове на семейството, деца. Възможно е  ситуации в тази област да  нарушат вътрешното ви равновесие. В дните около пълнолунието във Водолей избягвайте прибързани решения. Приемете случващото се като нещо необходимо.  Ако усещате липса на енергия, намерете време за почивка. 

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица и не само през нея ще бъдете в центъра на събитията,  съдбата е благосклонна към вас. Периодът е силен и все още можете в максимална степен да повлияете на материалното си състояние. Ситуации от минали периоди, придобитата ви опитност могат да ви помогнат да подредите приоритетите си по важност. Създават се предпоставки и възможности, които ще повлияят на доходите ви. Неочаквана подкрепа от страна на влиятелни личности, ваши партньори или действия, предприети в минал период, ще окажат положително влияние. Насочете вниманието си към нови източници на доходи или получаване на подкрепа, помощ, съдействие от партньори и авторитети. Комуникацията е засилена, имате прекрасната възможност да изразите целият си потенциал. Чрез нови  взаимодействия, знания, информация, хора до вас, пристигат неочаквани предложения. Вложете дар словото си в провеждането на разговори и  преразглеждане  на договорни отношения, реклама, отстояване на собствени позиции. Бъдете гъвкави и адаптивни. Активирайте се за реализиране на това, което искате.

още от Хороскоп