нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 19 до 25 юни

Снимка: Shutterstock

В мислите си имаме планове, които претегляме като реалистични, но излязат ли навън, очакванията ни се оказват ненадеждни.

Причините са различни. За съжаление, тях не можем да отстраним, но можем да направим друго: да се придържаме много близо до ситуациите в делника.

За целта е необходимо да контактуваме повече, да събираме преки и косвени впечатления за обстоятелствата и да претегляме условията, в които сме попаднали като даденост, а не като величина, която можем да изменим.

Овен – Не давайте “газ”, докато действате по задачите. Енергията, с която разполагате, ви е необходима за стабилизиране на общото състояние, за поддържане на тялото в кондиция. Периодът е неподходящ за професионални инициативи.

Телец – Вие се опитвате да се съсредоточите и да разчетете собствените си мисли, да разберете смисъла на преживяванията. Денят ви е преизпълнен със събития, но нито едно не е от съществено значение за бъдещето. Живейте за момента.

Близнаци – Всичко, което се случва, е някакси далечно, не ви засяга пряко. Дните нямат добра основа за важни решения, които да повлияят в положителна посока на бъдещето ви. Въздържайте се от прилагане на финансови инструменти.

още от Хороскоп