нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 2 до 8 август

Shutterstock

Новолуние на 8-ми август ще отвори нова страница вследствие натрупаната и готова за проявление осъзнатост. Седмица на приключване и финализиране. Това е последната седмица от Лунния месец. Подготовка за новото, което ще навлезе след Новолунието в Лъв, когато отново ще имаме прекрасната възможност да започнем живота по нов начин. Последните дни от всеки лунен месец са подходящи за приключване и  довършване  на текущи задачи, а в друг вариант това са последни дни от лятната почивка, дни на отпускане и зареждане, за да се влеем с активни сили в потока. Първите  дни от седмицата  са подходящи за активни действия, насочени  към  трансформиране и освобождаване от  стари програми,  довършване и приключване на поети ангажименти. Напрежението расте, а заедно с него и конфиктните ситуации.

Неотложна промяна и зов към новото - това е определящо за събитията, които ще се случват през тази седмица.

Желанието за сигурност и стабилност ще бъде повишено, а богатството на информационния поток ще предоставя нови, неочаквани и необичайни, възможности. Продуктивен период за тези, които работят в информационния бизнес. Но и те, както и  всички останали, могат да бъдат хванати в капана на непредвидените ситуации. Творческият, новаторски, градивен подход е определящ.

Правилното поведение за целия месец август е предпазливост, запазване на устойчивите структури, избягване на конфликти и агресивни хора. Марс и Венера транзитират в практичния, земен, аналитичен знак Дева. Ако усещате напрежение или агресивност, срещата с природата, отделяне на време за любими занимания, обръщането навътре към себе си и активиране на твореца във вас или пък почивка ще ви успокоят.

ОВЕН

Силна седмица, в която ако проявите контрол над себе си може да овладеете всяка ситуация. В първите дни на седмицата конфликтността е повишена, липсата на търпение и толерантно отношение могат да вдигнат значително градуса на емоциите ви. Импулсивните реакции, прибързаните решения ще ви забавят по пътя към постигането на целите. Седмицата е подходяща  за стабилизиране на всичко, което сте започнали и  предприели през изминалия период. При някои от вас ще настъпи внезапен обрат. През тази седмица забавете темпото. В максимална степен могат да екскалират напрежението и нерешени въпроси между вас и вашите шефове, подчинени. Движете се в посока преговори и отстояване на собствените позиции и ценности. Новите  възможности, свързани с обновяване или промяна  на финансовото ви положение все още са активни. Оценете ги, обмислете ги, а  през следващата седмица може да започнете  конкретни действия. Активира се нов силен и значим период за собствениците на бизнес, творците, политиците, спортистите. Насочете вниманието към себе си, направете съответните корекции ако търсите по-добри резултати.

ТЕЛЕЦ

За вас  започва времето, в което можете да си отдъхнете, да се отдадете на любимите си занимания или да си вземете заслужена почивка. Седмицата е вид подготовка за промяната, която следва след нея. Подгответе се за неочакваното, което от дълго време вие сами планирате. Непредвидени и внезапни ситуации през първата половина  могат да внесат известен емоционален дисбаланс, докато втората половина ще ви донесе приятни изненади и  моменти или най-вече повече спокойствие. Желанието ви за промяна в една или друга област от живота ви е активно от доста време. През тази седмица може да вземете важни решения, свързани с мечтаната промяна и поставяне на ново начало през следващата седмица за реализиране на бъдещи цели. Седмицата е благоприятна да проведете необходимите  разговори, да си набавите информацията, която ви е необходима. В друг аспект можете да бъдете щедри към себе си като се възнаградите  с материалната  придобивка, за която мечтаете. Някои от вас могат да посветят седмицата на семейството или любими занимания.

БЛИЗНАЦИ

Това, което сте започнали продължава да се развива. Тази седмица е съществена за вас, съберете мислите си, подредете приоритетите си, заложете на дар словото си, събирайте информация, провеждайте разговори, за да постигнете в максимална степен онова, към което се стремите. Покажете на какво сте способни с добра самореклама или анализ на дейността до сега.  В първите дни от настоящата седмица вниманието ви ще бъде ангажирано  с основната ви дейност, взаимодействие в групи, организации или каузи. Социалната ви активност расте, но пред вас стои необходимостта от  довършване на започнати дейности или проекти от  по-ранен етап. Марс, планетата на действието и Венера, планета на любовта транзитират през вашия дом на семейството, родителите, домът. За  някои започва активен период а подобрения в дома и хармонизиране на взаимоотношения с членовете на вашето семейство.

още от Хороскоп