Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 2 до 8 декември

Снимка: Shutterstock

Започва ярка и силна седмица. Тя ще бъде повлияна от преминалото новолуние в знака на целите и постиженията Стрелец. Това новолуние винаги се свързва с ново начало, даващо ни шансове да разширим възможностите си на развитие.

Усилва се необходимостта от едно ново начало в областта на законите, договорните отношения, правните теми, философията, идеите за разширение и излизането извън познатите ни граници на движение.

Ако вече сте наясно какво искате да започнете, сега е времето за действие, но ако все още не сте определили целите си и посоката, изчакайте началото на следващата година.

На 2-ри декември гигантската планета Юпитер, която се свързва с късмета, просперитета, разширенията преминава в сериозния и студен знак Козирог.

Увеличава се необходимостта от сигурност в различни направления от живота. Успехът ще ни съпътства, но чрез преодоляване на определени съпротиви, чрез търпение, дисциплина и постоянство.

Амбицията и желанието за успех, постигането на висок социален статус и растеж в кариерното развитие ще бъдат определящи.

Отношенията лични и делови ще бъдат подложени на проверката на времето. Това, което е важно и ценно, ще оцелее и ще продължи да се развива през идващата година.

Продължава тенденцията за излизането наяве на скрити неща, тайни, преувеличения, заблуди и интриги, крайности в действията и неясноти.

ОВЕН

Знаете какво искате. Мнозина от вас са заели стартова позиция, заложили са своите цели, предстои период на реализиране. Увереността ви нараства, а заедно с нея и вашите амбиции. Ако досега сте срещали сериозни препятствия, то това е знак, че трябва да смените посоката. Мнозина от вас ще се ориентират към нови хоризонти и излизане от познатите граници. Вашата обществена популярност се увеличава, социалният статус и служебните ви дела ще се канализират и структурират, но не без влиянието на кръг от ваши приятели или влиятелни личности. Все още съществува опасност от задкулисни действия и интриги от страна на ваши партньори. Бъдете предпазливи и не се предоверявайте. Необходимост от умереност във финансовите рискове. Търсете компромисни решения, това ще повлияе положително на финансовото ви положение.

ТЕЛЕЦ

Седмицата е силна и значима за вас. Ако сте избрали правилната посока, можете да поставите основите на дейност, която ще дава добри финансови резултати в бъдеще. Пред вас се отварят нови възможности, свързани с разрастване на основната ви дейност, а границите се разширяват. Силен период за уреждане на юридически дела, съдебни спорове и решения. За други това е времето за полагане на изпити, довършване на висше образование или взимане на решения, свързани с обучения в бъдеще. Разширяване и нови цели, това е основната насока за един по-дълъг период от време. Някои от представителите на знака пък ще се насочат към пътешествия и опознаване на чужди култури. Възможно е да се повтори ситуация, свързана с вашите взаимоотношения лични и делови. Имате шанса да поправите минали грешки, които ще доведат до сериозна трансформация и в двете страни. Постарайте се да стабилизирате връзките си, избягвайте крайни емоционални състояния, които могат да бъдат провокирани от проява на ревност, подозрителност или алчност. Ако си осигурите подкрепата на вашите партньори, ще се радвате на допълнителни финансови постъпления. Изчистете стари задължения и дългове.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата, както и целия месец декември ще бъдат динамични. Основна тенденция си остават взаимоотношенията ви лични и делови, стабилизиране на съществуващите или изграждане на нови по-престижни, които ще бъдат предпоставка за вашето благополучие за дълъг период от време, в личен или професионален аспект. Ще се наложи да правите компромиси, тъй като вашите цели и тези на партньорите ви могат да се разминават. Предстоят развръзки, които са следствие на полагани в миналото усилия. Седмица, в която започвате да получавате резултати от вашите усилия през изминаващата година. Напрежението на работното ви място продължава. Избягвайте конфликтите с вашите шефове или колеги, възможни са интриги, които ще повлияят на имиджа ви. Погрижете се добре за здравето си.

още от Хороскоп