Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 2 до 8 март

Shutterstock

Първата седмица от женския месец в календара предвещава изненади - за някои приятни, а за други, носещи енергията на промяната.

Преодаващата част от планети в женски знаци, ретроградното движение на Меркурий, преминаването на планетата на любовта и парите в земния знак Телец ще подчертаят значимостта на темата Сигурност. Женската енергия е тази, която ограничава и поставя рамки, но същата тази енергия има умението да създава, да съхранява и материализира. 

Ретроградният Меркурий ни ограничава в действията, но положените през изминалия период усилия могат да донеса приятни изненади за родените в началото на декадата представители на знаците: Телец, Рак, Дева, Козирог и Риби.

Опастност от разрушения и загуби в материален план за родените в началото на декадата знаци: Лъв, Скорпион и Водолей, както и за Телец с нехармонично слънце в хороскопа.

ОВЕН

За някои от вас седмицата е рутинна, работните ви процеси се движат в посоката, която се избрали. През тази седмица може да проведе разговори, които отлагате от дълго време или ясно да заявите своите желания и да ги отстоявате. За други представители на знака периодът на ретрограден Меркурий поставя необходимостта от преразглеждане на минали ситуации, взимане на нови решения, довършване на проекти. Това е още и период на финализиране и изясняване на бъдещата ви линия на движение. Новолунието през този месец във вашия знак ще ви предостави нови възможности за действие. Неотложни задачи, свързани с  отговорности към вашия дом или семейство ще изискват вашето внимание, а краят на седмицата ще ви донесе заслужена почивка и радостни преживявания. Очакват ви добри възможности за неочаквани печалби.

ТЕЛЕЦ

Изключителна седмица за някои предствители на знака. Добрата новина е свързана с преминаването на планетата на щастието, любовта и парите във вашия знак. Венера в Телец ще разкрие в максимална степен своите достойства, тя е щедра на подаръци, грижа и внимание към своите любимци. Използвайте своя чар в максимална степен, фокусирайте се върху това, което ви прави щастливи, върху вашата ценностна система и приоритети, за да направите промените, които искате. Изненадите, които се очертават могат да внесат смут в спокойната ви природа, бъдете готови да приемете новото, което идва към вас: нова любов, която ще се появи внезапно и мълниеносно, печалби или поощрения от минал период, силно желание за промяна на външността - посоката ще изберете сами.

БЛИЗНАЦИ

Ретрограден Меркурий внесе безпорядък в обичайното ви ежедневие и най-вече в областта на кариерното ви развитие. През тази седмица вие определяте посоката на събитията, в какво да вложите енергията си и кое да оставите на заден план. Ако от дълго време искате да направите промени или подобрения в дейността си, доверете се на придобитата си опитност и на своята интуиция. Избягвайте ненужни покупки, най-вече на техника, както и големи финансови вложения. Водете разговори, взаимодействайте, научете нова информация - това ще бъдат дейности, които ще ви подкрепят в промяната, която искате да направите. През тази седмица е възможно да получите приятна изненада, тя ще е неочаквана, но и следствие от това, което сте направили досега.

още от Хороскоп