нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 2 до 8 ноември

Shutterstock

Седмицата ще бъде повлияна от събитията, активирали се в края на предходната седмица. Водещи ще бъдат темите, свързани със стабилността и сигурността, финансовите резултати, обмена на информация и нововъведения, провеждане на срещи и преговори с цел себеутвърждаване и отстояване  на собствени позиции, аналитичност и въвеждане на ред в ежедневието. Периодът след пълнолуние се характеризира с финализиране или довършване на започнати дейности, което получава допълнителна подкрепа от ретроградния Меркурий в Скорпион -от 5 ноември той преминава в директна посока. Трансформации и подобрения с цел създаване на нова житейска визия, избор на цел и посока. Силни емоции и желания, засилва се стремежът за  контрол и власт, повлияни от неочаквани изненади и обрати.

ОВЕН

Активният период за вас продължава, но в една нова линия и посока. Транзитът на слънцето през знака Скорпион ви насочва към търсене на нови възможности с цел увеличаване на финансовото ви състояние, но в същото време поставя пред вас необходимостта да „изчистите“ живота си от всичко излишно и ненужно, от това, което ви носи загуби или блокира процеса ви на развитие. Водеща тема за вас продължават да бъдат партньорските отношения - лични или делови, тенденция за внасяне на хармония чрез компромиси, смяна на подхода или вид преценка. Ревизирайте и преразгледайте възможностите, запазете тези отношения, които са надеждни и доказали своята лоялност във времето. Възможни са внезапни ситуации, които могат да ви накарат да сте импулсивни в преценките. Избягвайте финансови рискове и излишни разходи, когато сте под влиянието на тези настроения. Движете се в посока увеличаване на вашите финанси и  откриване на нови източници на доходи. Ако имате финансови задължения, то сега е най-удачното време да се разплатите. Седмицата поставя акцент върху комуникацията, водене на срещи и преговори с цел защита на вашите интереси.

ТЕЛЕЦ

 Първите дни от новата седмица ще бъдат повлияни от събитията, които се активираха от пълнолунието във вашия знак. Пълнолунието и транзита на Слънцето през срещуположния  знак Скорпион поставят акцент върху взаимодействието ви с другите, но най-вече с вашите партньори: лични и делови. В определени случаи нетърпимостта ви се усилва, силни сте на този етап, но игнорирането на интересите на вашия партньор може да доведе до необратими последствия. Общите ви цели ще създадат предпоставки за успешно развитие в дългосрочен план. Сериозните различия могат да бъдат коригирани чрез компромисни решения.  Преценете добре отношенията си, може да се освободите от тези, които са изчерпали своята форма. Съществува тенденция за подобряване на финансовото ви положение. Преговаряйте и отстоявайте своите интереси, направете реклама на себе си или на дейността ви, ефектът ще бъде положителен. На работното ви място се възстановяват ситуации от минал период, които очакват нов подход, стратегия или решения. Отделете време за себе си, за да бъдете здрави, поддържайте състояние на хармония.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица може да задвижите събития и обстоятелства в посоката, която искате. Работните процеси и  професионалната ви реализация изискват висока активност, лична инициатива, нов подход свързан с промени, които са трансформиращи и надграждащи досегашното състояние. Всяко обновление, нова информация, подход ще активират по-големи успехи. Всяка подкрепа от страна на важни за вас личности ще създаде предпоставки за по-високи финансови резултати.  Възможно е ретрограден Меркурий да е внесъл известно неразбирателство в колектива, некоректно отношение, задкулисни игри - вложете своите умения и възстановете равновесието. Проявете добра концентрация при подписване на документи и договори, при пътуване  и покупки на скъпи вещи. Подреждането на документи, довършването на започнати проекти ще ви се отразят добре.

още от Хороскоп