Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 2 до 8 октомври

100

Снимка: Shutterstock

Новият месец и новата седмица започват по различен начин. Сякаш с един замах сме успели да изтрием една епоха. Даваме път на нова ера, постлана с честолюбиви пориви, амбиции и с непременното ни желание за постигане на успех.

Това са енергиите, които ще ни ръководят.

На 2 октомври е предпоставено да се случват промени. При някои те ще са съществени. Другаде ще са първоначално едва забележими, но накрая на седмицата всички ще бъдем наясно какво се е случило и какво ни предстои да преживеем.

Овен - началото на седмицата е пъстро поради непостоянното ви настроение. Оставете си достатъчно време за ориентиране в новата обстановка, преди да предприемете някакви действия. Няма нищо наложително. Така изглеждат дните ви до 7 октомври. Не насилвайте нещата.

Телец - започвате успешна серия. Октомври е силният ви месец. Атакувайте набелязаните цели. Направете го още на 2 и на 3 октомври - не е нужно да изчаквате. Сигурно забелязвате порасналия си авторитет след навременната ви намеса в професионалния живот.

Близнаци - стартирате седмицата в добро настроение. Още сте под въздействието на преживяванията през почивните дни. Не разчитайте дълго на тяхната енергия. Околните не са готови на компромиси и изискванията към вас растат с всеки изминат час.

още от Хороскоп
14
Сряда
Ноември