Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 20 до 26 април

Shutterstock

Седмицата е разделена на две части, които се определят от Новолунието в Телец, знакът на комфорта, стабилността и финансите.

До Новолунието, което е на 23 април, дните са подходящи  за приключване и финализиране на това, което е започнато в по-ранен период.

На 20 април слънцето преминава в знака Телец. Енергията на този знак ще ни фокусира към семейството, традициите, стабилността и финансовата сигурност.

Телецът е знак, който ни учи да се радваме на удоволствията от живота, да получаваме енергия от всичко около нас. Докато слънцето преминава през знака, подходящите теми ще бъдат обусловени от финансовата стабилност, работата и отговорностите свързани с нея, нашата собствена самооценка, откриване на дарби и таланти и реализирането им, семейството и връзката  с природата.

Новолунието на 23-ти април ще предизвика внезапни и неочаквани промени, обрати или ситуации. При някои енергията ще тече с лекота, а при други ще се наложи излизане от познатия коловоз и границите на комфорт, ще се появи необходимост от съобразяване с нови изисквания или  информация. Аспектът на „пробуждането“ ще подпомогне преодоляването на предизвикателствата.

Дните след Новолунието ще предоставят добри възможности, но и необходимост от промяна  в начина на живот.

ОВЕН

След силния период, белязан от преминаването на слънцето през вашият знак, след импулса за нещо ново и различно, сега навлизате в етап  на стабилизиране чрез натрупване на енергия, преосмисляне на преоритети или постигането на стабилност в материален план. Започва един изключително важен етап във вашия живот. За някои от вас новолунието в Телец в различни периоди от лунният месец ще предостави възможности за отваряне на нова страница. Посоката може да е свързана с кариерното ви развитие или социален статут, които се променят или необходимост от промяна на средата ви, подмяна на приятелският кръг или преосмисляне на планове за бъдещето. Подгответе се и освободете място за новите си проекти с предимство на тези, които са свързани с увеличаване или стабилизиране на доходите ви. Следващата седмица е удачно да стартирате този процес. Финалните дни на седмицата ще ви подкрепят във воденето   на преговори, срещи,  анализи, усвояване на нова информация, подписване на договори, служебни пътувания ще изпълнят палитрата ви от дейности. Продължава периодът, в който трябва да отстоявате собствените си позиции, да преговаряте за интересите си и за това, което ви харесва. Новите възможности и предложения, които идват към вас, могат значително да повлияят на финансовото ви положение и стабилност. Уловете вълната, доверете се на интуицията си и предприемете конкретни действия. Ще се наложи все още да балансирате и разпределяте енергията си между две основни теми:работни и семейни отговорности.

ТЕЛЕЦ

Новолунието в Телец ви отваря път към постигане и материализиране на желаното от вас. Това важи най-вече за родените през първата декада на знака, а за останалите новото ще започне след рожденият ви  ден. Промяната, която настъпва във вашия живот е значителна. Слънцето, от което основно получаваме енергия е във вашият знак, в допълнение към него се присъединява и планетата на пробуждането, промените, свободата и независимостта Уран. Тази сложна комбинация от планетни енергии ще ви накара да излезете извън познатите ви рамки и начин на живот.  От една страна желанието ви да запазите това, което ви е познато, а от друга силен импулс и желание за нещо ново, ще продължават да внасят напрежение в спокойната ви натура. Кое ще надделее, до голяма степен зависи от вас, от приоритетите ви, от това, което ви харесва. Телецът е известен с търпението си. Тези от вас, които от дълго време са били в неудовлетворителна ситуация сега е моментът да сложат край и да променят посоката си на движение. За други оптималното решение е „златната“ среда, търсенето на равновесие и баланс. Във всички случаи промяната е задействана. Не се страхувайте от новото и неизвестното, всеки край поставя началото на нещо ново. Социалната ви активност е силна, а чрез конкретни действия и инициатива можете да утвърдите позициите си, което ще се отрази в положителна посока на доходите ви.

БЛИЗНАЦИ

Основният фактор през тази седмица сте самите вие, вашите мисли, желания, стремежи. Новолунието ви дава шанс ако търсите промяна или искате да стартирате проект или нов вид дейност, да го направите. Планетата на връзките, любовта и парите е във вашият зодиакален знак, което се отразява на  популярността и влиянието ви. Успешно можете да насочите усилия към постигане на ваша мечта или нещо, към което се стремите от дълго време. Действията ви, подчинени на това, което ви харесва, на вашите основни приоритети ще определят посоката на развитието ви. Това е седмицата, в която  можете да зададете желаната посока през новия лунен месец. Новолунието ще изправи пред нови възможности някои от представителите на знака. Това може да са тенденции от минал период или вътрешни промени свързани с осъзнаване и трансформации. Тези от вас, които все още се колебаят или нямат яснота относно промяната или новото начало нека да изчакат  следващото новолуние, което ще бъде в знака Близнаци.

още от Хороскоп