Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 20 до 26 май

Снимка: Shutterstock

Първите дни от седмицата ще са под влиянието на преминалото на 19-ти май Пълнолуние в Скорпион, което подчертава важността на темата сигурност и стабилност в света на парите и притежанията, а така също и в партньорствата. Палитрата от преобладаващи планети в стихията Земя подчертава значимостта на тези теми.

Предполага се,че мнозина вече са започнали нещо ново в определена област от живота си, а сега през тази седмица вниманието трябва да бъде насочено към полагането на усилия и развиване на търпение, посятото зрънце да има сигурност и време да започне да дава своите плодове.

Фокус през седмицата ще бъдат отговорностите и задълженията основно в кариерното развитие, работата, обществения статус, уреждане на договорни отношения, занимания, свързани с държавни институции и казуси, отношения с шефове и авторитети, а към края на седмицата ефективни ще бъдат действия в посока по-висши цели, мечти, занимания в групи и организации.

Слънцето и Меркурий са в знака Близнаци, настроени сме към нова информация, желание за взаимодействие. Добър период за търговията, договорни отношения, за нови обучения и курсове, пътувания.

ОВЕН

Основният фокус през тази седмица ще бъдат отношенията ви с шефовете. Търсете компромисни решения, чрез подходящия тон и поведение, за да можете да получите това, към което се стремите. Ако имате личен бизнес, насочете внимание към нови източници на доходи. Намирате се в добър период за увеличаване и подобряване на финансовото ви състояние. Придържайте се към основните си приоритети, това ще държи енергията ви фокусирана в основната ви цел. Ако насочите действията си към стабилност и заложите на търпението, то плодовете, които ще берете в бъдеще ще бъдат изобилни. Активира се още една важна тема: семейство, дом, задължения към родител, която може да създаде конфликт във вас на вътрешно ниво. Приемете, че сега е времето да довършите започнатото в тези направления. Семейството и домът са опората, която е като трамплин за професионалната реализация.

ТЕЛЕЦ

Месец май е благоприятен за вас, новите възможности продължават да идват от различни посоки. Желанието ви за промяна е силно като се започне от външния вид, работа, до партньорските отношения. Променят се приоритетите ви, а това води до промяна в различни сфери от живота ви. Седмицата е подходяща за уреждане на съдебни дела, юридически казуси, за разширяване на бизнеса ви и дейстия в посока стъпване на чужди пазари. Насочете внимание към нови източници на доходи или стабилизиране на съществуващи. Все по-наясно сте какво искате, накъде да се насочите и как да го постигнете. Добър период за обучения, провеждане на конструктивни разговори, в които да изложите своите позиции. Чарът и влиянието ви се повишават. Седмицата е натоварена с работни ангажименти, но отделете време за почивка и занимания, които ви носят удовлетворение, за да вкусите от радостта на  всички награди, който ви носи месец май.

БЛИЗНАЦИ

За вас седмицата се очертава изпълнена със слънчева светлина. В първите дни вниманието ви ще бъде повлияно от Пълнолунието и най-вече от довършване на поети ангажименти към вашите партньори. В по-голяма степен това са ситуации от минал период, които изискват решение. От 21-ви май Слънцето преминава във вашия знак, това ще ви даде нов свеж импулс за действие, сила и увереност да изберете посоката си на движение най-вече след Новолунието в Близнаци. Дотогава имате възможност активно да работите в сферата на вашите лични финанси и тези, които идват чрез партнорски отношения и  съдружия. Внесете ред в приходи и разходи, избягвайте неразумни и излишни покупки, рисковани бизнес начинания и най-вече обещания за бързо забогатяване. Новото и неочакваното си пробива път към вас, бъдете отворени за изненади!

още от Хороскоп
26
Сряда
Февруари