Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 20 до 26 януари

Снимка: Shutterstock

Това е последната седмица от лунният месец. Тенденцията е зададена, събитията следват своя собствен ход. Началото на този период  започна с Новолунието на Коледа, което беше придружено от слънчево затъмнение. То постави пред всички нас необходимостта от анализ на един почти 20 годишен период. Последва пълнолуние с лунно затъмнение през новата година. Двете събития създадоха един енергиен коридор, през който в продължение на две седмици възникнаха събития, които ще се развиват в следващите години.

Тази последна седмица е подходяща за довършване и приключване на започнати дейности и проекти. Тя е значима за взимане на важни решения, свързани най-вече с освобождаване и приключване на стари модели, взаимодействия и дейности.

Слънцето от 20-ти януари е в знака Водолей, който поставя теми за бъдещето, демокрацията, свободата. Този знак е носител на промяната и прогреса.  Старото и  неудовлетворително положение  се нуждае от промяна и обновление. Нараства и се увеличава желанието за нещо ново и различно, което е по-добро и прогресивно.

Социалната активност, необходимостта от взаимодействие се увеличава,  информационният  поток е многообразен и богат на идеи и предложения, общите интереси ще доведат до обединяване и създаване на нови групи, обединяване на усилия и насоченост към определена кауза.

Второто важно събътие, което е най-яркото звездно събитие е Новолунието в знака Водолей, което е на 24-ти януари. На това Новолуние поставяме Новото начало и цели, както за годината така и за един по-дълъг период от време.

През тази седмица са активни темите, свързани с финансите, управлението на капиталите, партньорски взаимоотношения, юридически дела, образование, отговорностите и задълженията, целите и постиженията, работата и взаимоотношения с авторитети, взаимодействия в  организации и сдружения, мечтите и идеалите.

ОВЕН

От една страна усещате натиск от страна на звездите относно необходимостта от нови отговорности и решения по линия най-вече на работните ви ангажименти, но от друга страна получавате и тяхната силна подкрепа. Все пак може да се каже, че късметът е на ваша страна. Занимават ви въпроси, свързани с чужбина, пътешествия или уреждане на догори с чуждестранни инвеститори, поставяне на нови по-високи цели по посока разширяване на вашата дейност. Социалната ви активност расте, а това ще промени  средата около вас, приятелския кръг, цялостното обкръжение. Периодът е подходящ да утвърдите позицията си в колектив. Увереността и новаторският ви подход или гениална идея могат да ви отведат до лидерското място. Получавате подкрепа от силните на деня или вашите приятели.

ТЕЛЕЦ

Седмицата е значима за вас откъм приключване и финализиране на работни проекти. Акцентът ще бъде насочен към финансовите отношения с вашите партньори. Всякакви занимания, свързани с финансови казуси, данъчни и наследствени дела, уреждане на кредити и заеми или юридически дела ще се нуждаят от вашето внимание. Нови предложения и идеи за съвместни партньорски отношения няма да ви липсват, но от вас се изисква да изберете тези партньорства, които ще бъдат с най-малко рискове. Преодолейте силното си желание за промяна на каквато и да е цена. Не рискувайте най-вече във финансово отношение. Ако не можете да увеличите придобитото, постарайте се поне да го запазите. Това е и основната тенденция за годината.

БЛИЗНАЦИ

Периодът, в който се намирате, внася съществени промени в живота ви, водещи до вътрешни съпротиви и напрежение. Основен фокус остават вашите партньорски отношения, лични и делови. През тази седмица може да бъдете предизвикани до степен, че да сложите край на партньорства, които нямат реализация в бъдещето. Тези партньорства, които са доказали своя принос в живота ви във времето, се нуждаят от промяна на формата. Чрез повече такт и дипломатичност ще можете да преодолеете конфликта на интереси между вас и партньорите ви или различните гледни точки, свързани с бъдещите ви цели и работни ангажименти. Пред някои от вас съществуват добри възможности, свързани с чужбина - от пътешествия и почивки до екзотично място до нови работни предложения и ангажименти. Нова информация или знание ще доведат до освобождаване от задръжки и отговорности, които досега са ви ограничавали.

още от Хороскоп