Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 21 до 27 октомври

Снимка: Shutterstock

Последната седмица от месеца е седмица преди новолунието на 28-ми октомври в знака на трансформацията Скорпион. Тези дни от края на Лунния месец са посветени на активно действие най-вече в посока приключване, финализиране, довършване на започнатото от началото на месеца или от минал период. Това определя и посоката на движение: въвеждане на ред, изчистване и освобождаване от всичко излишно, за да се направи място за новото. Ще се активират процеси от минал период, които очакват своето окончателно решение.

Времето е подходящо за трансформиране на стари програми, приключване на договорни отношения и поети ангажименти.

Ако в живота ви се повтарят ситуации от миналото, то те изискват преработване и промяна, старата форма е необходимо да бъде заменена с по-стойностна и по-надеждна.

През седмицата е засилен стремежът към търсене на сигурност и стабилност в една или друга област, провеждане на срещи и преговори с цел себеутвърждаване и отстояване на собствени позиции, аналитичност и въвеждане на ред в ежедневието.

На 24-ти октомври слънцето преминава в знака Скорпион, което е стимул за преодоляване на препятствия, търсене на нови решения, довършване на отговорности, свързани с действия, предприети в миналото, компромисни решения и нова посока. Трите планети в знака Скорпион изискват изчистване на всичко ненужно и излишно, за да бъде създадено отново в един по-съвършен вариант.

ОВЕН

Основен фокус през седмицата ще бъдат две теми: едната е свързана с вашите планове относно дом, семейство, взаимоотношения с родители или уреждане на имотни казуси, а втората тема е вашата основна дейност, социален статус или кариерно развитие. Ако в работен план сте обвързани в партньорски отношения, то през седмицата е възможно да вземете свързани с тях решения. Сега е моментът ако от дълго време не сте удовлетворени от тях, да сложите край. Бъдете умерени в разпределението на вашите финанси, избягвайте финансовите рискове и излишни инвестиции, насочете се към това да получите подкрепа и съдействие от страна на влиятелни личности - това ще се отрази положително на вашите парични постъпления. Бъдете уверени и разчитайте на силната си интуиция. Старайте се да вложите енергията си в правилните за вас неща. Това е седмицата, през която вашите обществени позиции ще бъдат подложени на проверка.

ТЕЛЕЦ

Седмицата започва с необходимостта да насочите вниманието и енергията си към вашата основна дейност. Преговаряйте, водете срещи и отстоявайте своите позиции. Но водеща и определяща е темата, свързана с партньорските ви отношения. За да избегнете рискове в общуването с партньорите е необходимо да бъдете внимателни и толерантни. Възможно е да приключите с тези партньорски отношения, които са изчерпали формата си и не подлежат на трансформация. Вие сте във важен период относно развитие в социален или кариерен план. Можете да постигнете успехи, които трайно ще повишат авторитета ви, но не е изключен и обратният ефект, да се окаже, че трябва да оставите нещо и да прелистите нова страница. Възобновяват се въпроси, които засягат финансовото ви състояние. Постарайте се да получите подкрепата на вашите партньори лични или делови.

БЛИЗНАЦИ

Това, което сте започнали, продължава да се развива. Тази седмица е съществена за вас, съберете мислите си, подредете приоритетите си, заложете на дар словото си, събирайте информация, провеждайте разговори, за да постигнете в максимална степен това, към което се стремите. В първите дни от настоящата седмица вниманието ви ще бъде ангажирано с основната ви дейност, социален статус или кариерно развитие. Социалната ви активност расте, но пред вас стои необходимостта от довършване на започнати дейности или проекти в по-ранен етап или изясняване на отношения с колеги и шефове. Възможно е да не ви разберат правилно, това ще внесе хаос в работния ви ритъм. Не се отказвайте и преговаряйте за приоритетните си позиции. Избягвайте финансовите рискове, покупки над вашите възможности или теглене на кредити. Насочете усилията си към стабилизиране на съществуващото финансово положение с тенденция разширяване и нови източници на доходи. Бъдете креативни и действайте. Доверете се на подкрепата, която получавате,обединете усещания и разум, за да постигнете това, което искате.

още по темата
още от Хороскоп
28
Петък
Февруари