нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 21 до 27 юни

Shutterstock

Няколко са важните астрологични събития, които ще определят посоката на движение  през седмицата. На 21 юни слънцето, което е основният източник на енергия, ще преминава в кардиналния знак Рак и ще постави началото на лятото и почивките. Това е денят на Лятното слънцестоене. Ракът е знак, който поставя основен фокус върху сигурността, дома, семейството и необходимостта от стабилност  материална и емоционална.

На 24 юни е пълнолунието в знака Козирог.

Слънцето в Рак-дом и Луна в Козирог-работа. Тези два противоположни знаци се обединяват от необходимостта от защитеност, сигурност и стабилност. Те поставят отново на дневен ред постигането на баланс между две важни теми: семейство и работни ангажименти.

Проверката на времето продължава.

Това астрономично събитие съвпада с преминаването на Меркурий в директно движение.  Това е седмица на прехода от един сезон в друг, от период на преосмисляне към време за действие.

След тунела от затъмненията,  активиран от средата на май, преминавайки през ретроградния период на Меркурий, напрегнатия аспект между гигантите Сатурн и Уран, обединяващи се в необходимостта от застой, преосмисляне и нови избори, то през тази седмица действията и активността след взетите правилни решения се разгръщат.

Дните около пълнолунието са критични, избягвайте взимането на кадринални решения под влияние на силни емоции. Особено внимание да проявят родените в първа декада представители на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог.

Благоприятни възможности, но и неочаквани ситуации, предложения, новини, предложения няма да липсват. Надграждане върху съществуващите стабилни и устойчиви форми, това е движещата сила през активиращият се летен период.

ОВЕН

Желанието ви за действие е неудържимо. Марс, който е в огнения знак Лъв допълнително ви активира и зарежда със сила, увереност и ентусиазъм, но не бързайте, не и преди 24 юни. Дотогава насочете вниманието си към познати дейности, към довършване и финализиране на започнати проекти. Правете планове за бъдещето, за да можете да предприемете конкретни действия след 24 юни. Акцент през седмицата, който ще бъде подкрепен и от самото пълнолуние са темите, свързани с баланс между семейни задължения и работни отговорности. Ще постигнете баланс ако насочите вниманието си към сферата, на която досега сте отделяли по-малко внимание. В дните около пълнолунието избягвайте конфликти, импулсивни и прибързани решения във взаимоотношенията ви с вашите шефове, колеги или родители. За някои представители на знака се очертава романтична почивка, съчетана с любими занимания.

ТЕЛЕЦ

 Според това как ще преминат дните около пълнолунието ще разберете дали посоката, в която се движите е в синхрон с вашето светоусещане, с предприетите действия в една или друга посока. Почти в средата на годината се намирате в период на осъществяване и получаване на морално удовлетворение от всички положени усилия до тук. Не бъдете твърде скромни приемете похвалите, наградите, подкрепата от приятели и авторитети, но най-вече вие самите оценете това, което сте постигнали. През тази седмица ще се радвате на своите лични резултати, на сбъдната мечта или на нови предложения. А защо не и на заслужена почивка. Ако имате задачи, които не търпят отлагане и са свързани с дома, семейството, отдайте им необходимото внимание, това ще балансира везните във ваша полза. При някои от вас се активират ефективни ремонтни дейности. Избягвайте конфликти с членовете на вашето семейство.

БЛИЗНАЦИ

Продължавате да бъдете в центъра на събитията. До 24 юни насочете вниманието си към вас самите. Преосмислете живота си досега и предприемете конкретни действия след 24 юни. Периодът е силен, сега в най-голяма степен ще можете да повлияете на вашите доходи или да получите заслужени награди вследствие на усилията, които сте положили. Към вас идват нови предложения, възможности за обучения, нови контакти, идеи. Информационният поток е силен, а в голяма степен вие самите чрез активни действия можете да насочвате събитията според желанията си. Седмицата е силна и благоприятна за провеждане на разговори, научаване на нова информация, обучения с цел разширяване или създаване на нови източници на доходи. За някои от вас това е период, натоварен със служебни пътувания и множество срещи.

още от Хороскоп