нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 22 до 28 февруари

Shutterstock

Най-важната новина е свързана с директното движение на Меркурий. От 22-ри февруари той излиза от своята ретроградност, с което отваря врата на действията, свързани с материализиране на целите, които си поставихме след дългият период на затишие и размисъл.

Това е седмица, в която всяко наше действие в посока подобрения, разширения, поставяне на ново начало ще се развиват през годината. Луната е растяща, което е знак за увеличение и растеж. На 27-ми е пълнолунието в знака Дева.

До голяма степен е възможно действията в посока нещо ново и различно да срещнат съпротиви, трудности, ограничения и страхове. Нехармоничният аспект между Сатурн (старото, познатото, сигурното) и Уран, носителят на реформи, новаторът е активен и през тази седмица. Този аспект е водещ и определящ събитията през 2021г. Той  ще се повтори още два пъти през 2021г.Точните дати на нехармоничното взаимодействие са 14-ти юни и 21-ви декември. Отзвукът от събития е няколко седмици преди и след точното взаимодействие. Справянето с тази квадратура между двете коренно различни планети е свързано със сложни преживявания, кризи, борба и съпротива. Търсенето  на верния път ще продължава, старото, което е добре познато срещу новото, което е все още неизвестно. Важно е да уравновесим двете сили на вътрешно ниво, да запазим ценността на придобития опит, търпението и отговорността, за да създадем стабилна опора, върху която да надграждаме със смели стъпки към новото и прогресивно в живота си. Новото не изключва старото, което е стабилно и устойчиво, доказало своята непреходност, но заедно двете енергии могат да накарат чудесата да се случват в живота ни.

ОВЕН

Благоприятният период, свързан с нарастване на вашата популярност, начинът, по който ви възприемат или  интересът към вас, продължава. Това е добрата новина. Шансовете са на ваша страна. Доверете се на ценните качества, които притежавате като смелост, иновативност, креативност, лидерство и  предприемете смели действия към реализиране на това, което искате. Към вас продължават да достигат нова информация, нови идеи и нови запознанства. Седмицата е подходяща за насочване на енергията към целите, които имате, за провеждане на конструктивни разговори, сключване на дълготрайни договори  заемане на престижни постове или лидерски позиции. Средата ви на съществуване и най-вече приятелските ви отношения се променят, в максимална степен можете да повлияте в колектив, група, организации. Успехът ви е свързан със собствената себеоценка.

ТЕЛЕЦ

Активна и дейна седмица, през която може да предприемете конкретни стъпки към реализиране на вашите планове и цели. Месец февруари не е от най-лесните за вас. Необходимо е да овладявате емоциите си и прибързаните реакции чрез търпение. Седмицата предвещава бурни ситуации в областта на вашата дейност, която е основната сцена на събитията през годината. На работното място динамиката е интензивна, не липсват кризисни и конфликтни ситуации с колеги и шефове. Овладявайте гнева си, бъдете по-толерантни и се заемете с важните за вас процеси. Морално удовлетворение от вашите усилия, положени в минал период, или награда  ще бъдат повод за радост. Относно финансовото ви състояние през седмицата се препоръчва да бъдете по-умерени. Периодът е благоприятен за разрешаване на финансови въпроси, данъци или кредити, за водене на важни разговори с цел предоговаряне за интересите ви. Новата информация, която ще получите, ще ви бъде изключително полезна.

БЛИЗНАЦИ

Седмица на активността и действието, които бяха в максимална степен ограничени от ретроградния Меркурий. През тази седмица вие владеете ситуацията. Структурните преобразования, свързани с вашата основна дейност ви очакват, активират се въпроси относно вашето кариерно развитие и разширяваща се социална дейност. Тенденцията ще има благотворен ефект върху материалното ви състояние. Периодът ви предоставя възможност  да повишите доходите си, да спечелите нещо крупно, да получите повишение, поощрение или морално удовлетворение. Каквото и  да е, приемете че е заслужена награда, постигната чрез справяне с конкуренция или лична инициатива. Възможност за смяна на основните ви приоритети. Решения, свързани с вашето семейство или подкрепата на негов член ще доведат до позитивни преобразования, които ще затвърдят позициите ви. Положително развитие може да очаквате във воденето на съдебни дела, разрешаване на юридически казуси или планове, свързани с чужбина.

още от Хороскоп