нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 22 до 28 март

Shutterstock

Предстои ни силна, динамична и интересна седмица. Активира се необходимостта от кардинална промяна и активно действие в посока трансформация на начина на живот не само на индувидуално ниво, но и в политическата, социалната и икономическа сфера в световен план.

Появяват се възможности, които могат в голяма степен да повлияят върху развитието в бъдеще. Ентусиазмът, енергията, желанието за активно действие, за нещо ново постепенно ще се увеличават. Това е седмицата, през която, ако сте готови с решенията си и знаете ясно и точно какво искате, можете да предприемете активни дейстия.

Венера, която е сигнификатор на темите любов и финанси е подкрепена от Слънцето в знака Овен. Желанието човек да воюва за това, което цени и харесва се усилва. Рискувайте с разум!

ОВЕН

Силно стимулираща е енергията, която усещате, импулсът и желанието за промяна са водещи при вас.  Слънцето и Венера са  във вашия зодиакален знак, това ще бъде свързано с прилив на адреналин, енергия, вяра в собствените ви сили и възможности. Влиянието ви се усилва, вие сте магнит за привличане на положителни ситуации.

Социалната ви активност се повишава. Седмицата е динамична и  подходяща за срещи, разговори, обмен на информация, подписване на договори, взаимодействие в групи или пътувания в случай, че е възможно в настоящата обстановка. Осветляват се ситуации, за които не сте имали решения. Бъдете внимателни пред кого споделяте идеите си, пазете се от предателство!

Приоритетите ви се променят, средата на влияние също. Фокусирайте се върху значими за вас теми и започнете активни действия. Ако сте наясно с целите си, действайте според начертаната посока, но ако все още се нуждаете от размисъл изчакайте Новолунието в Овен, което е на 12 април.

ТЕЛЕЦ

Динамиката през тази седмица при вас ще промени леко своята посока. През последните седмици настъпиха промени в работния ви режим, напрежението за някои беше над нормалното. С преминаването на Слънцето в знака Овен, а в добавка към него и Венера, желанието ви за усамотяване, оттегляне или почивка се усилва. Ако това се случва с вас, приемете спокойно промяната, това е вид презареждане и подготовка за активно действие в подходящото за вас време. Водеща остава темата за финансовата ви стабилност. До края на месеца се предпазвайте от примамливи предложения, възможни са измами или кражби. Не давайте пари назаем на приятели и роднини. Това ще има неблагоприятни последици за вашите финанси. Седмицата е изключително благоприятна за тези от вас, които работят с чуждестранни фирми, възможност да поставите едно ново начало във вашите отношения, а за други представители на вашия знак това може да бъде предложение за работа в чужбина.

БЛИЗНАЦИ

Намирате се в динамичен период, който е полезен за постигането на различни цели, за придвижване на проекти, които изискват лидерство и инициативност. Марс, планетата на действието и активността е във вашия знак. Моментът е подходящ да обновите дейността си чрез иновативни технологии, оригинални хрумвания. Смелостта, която усещате, ще ви помогне да действате във всяка ситуация. Общувайте, убеждавайте, преговаряйте. На работното ви място бъдете предпазливи, предпазвайте се от конфликти, липсата ви на търпение може да доведе до грешни решения. Неправилни предположения, заблуди или интриги могат да нарушат доверието между вас и колега. Разчитате на подкрепа от страна на вашите роднини. Седмицата е силна за нови проекти, обучения, научно-изследователска дейност, пътувания. Възползвайте се в максимална степен от подкрепата на звездите, действайте в посока на вашата основна  цел, това ще увеличи шансовете ви за просперитет.

още от Хороскоп