нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 22 до 28 ноември

Shutterstock

Седмицата е непосредствено след второто за годината частично Лунно затъмнение и Пълнолуние в Телец, което беше на 19 ноември. Това астрологично събитие активира тунел на затъмненията като следващото затъмнение, което обаче ще бъде пълно слънчево е в деня на Новолунието в Стрелец на 4 декември. С него приключват затъмненията за 2021 г. Затъмненията се свързват със значими събития, които изискват важни решения и преобразования. Те поставят край на един цикъл и бележат началото на нов етап.

Събитията, които ще се активират през тази седмица засягат пряко стабилността и финансовото състояние. Те ще бъдат естествен отзвук от лунното затъмнение. Възможни са промени, които ще засегнат държавните структури, банките, данъчни и застрахователни компании.

В личен план това затъмнение ще има по-съществено влияние в близките 2-3 месеца за родените през трета декада представители на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

В цялата напрегната обстановка позитивна настройка ще внесе преминаването на Слънцето в знака Стрелец на 22 ноември. Съчетанието между силно поставен Марс в знака Скорпион и Слънце в огнения знак Стрелец предоставят благоприятни възможности за градивно канализиране на енергията. Транзитът на Слънцето в знака Стрелец ще активира нови теми, които ще бъдат по-силно подчертани от Новолунието на 4 декември. Активни са темите, свързани с информационния поток, договорните отношения, сделките, търговията, пътуванията, обученията, възможностите за разширяване на определени дейности. Слънцето ще повиши в голяма степен градуса на настроението и позитивното отношение към живота.

ОВЕН

Седмицата може да бъде забележителна за вас, ако се насочите към планове, свързани с вашите цели и постижения в бъдещето. Силна и успешна седмица, в която можете да предприемете смело действия към осъществяване на желаното. Пред вас се отварят нови възможности за разширяване на основната ви дейност. Благоприятен период за уреждане на юридически дела, съдебни спорове и решения. За други това е времето за полагане на изпити, довършване на висше образование или взимане на решения, свързани с обучения в бъдеще. През тази седмица е възможно да сложите край на партньорства или обстоятелства, които ви носят загуби или са изпълнили своето предназначение. Приемете случващото се като освобождаване на място за нещо ново и по-перспективно. Сега е времето, когато чрез вглеждане вътре в себе си ще успеете да вземете правилните  решения за развитие в бъдеще. За тези от вас, които усещат застой, това е сигурен знак за предстояща промяна, която ще бъде реална в началото на декември. Обстановката на работното ви място се хармонизира, късметът и добрите възможности са на ваша страна.

ТЕЛЕЦ

Възможно е Пълнолунието в знака Телец от края на предходната седмица да е задвижило важни събития, активиращи промени в живота ви. Това важи в по-голяма степен за родените в третата декада представители на знака. Целият месец ноември постави пред вас необходимостта да насочите внимание към вашите партньорски отношения в личен и делови план.  Ако вече сте успели да преструктурирате вашите връзки или сте направили реформа в областта на бизнес партньорствата си, то сега се активира успешен период, в който ще се радвате на плодовете от положените усилия. За други, които са поставили край на дългогодишни партньорски отношения се активират нови възможности. Ревизирайте и преразгледайте възможностите, запазете тези отношения, които са надеждни, доказали своята ефективност във времето. Възможни са внезапни ситуации, които могат да ви накарат да бъдете прибързани в преценките или импулсивни в поведението си. Движете се в посока увеличаване на вашите финанси или  откриване на нови източници на доходи. Ако имате финансови задължения, то сега е най-удачното време да се разплатите. Седмицата поставя акцент върху комуникацията, водене на срещи и преговори с цел защита на вашите интереси.

БЛИЗНАЦИ

В тунела между двете затъмнения при вас се активират важни и показателни събития, засягащи основно професионалното, кариерно или социалното ви  развитие. Проявете в максимална степен гъвкавост и адаптивност към промените. Внесете ред в ежедневието си, бъдете толерантни към вашите колеги и избягвайте конфликтни ситуации, които могат да повлияят на позициите ви. Насочете вниманието си към по-далечни перспективи на развитие. Преразгледайте приоритетите си, това ще ви помогне да си поставите важните цели за развитие в бъдеще, а също така и да се освободите от ненужното и излишното. От тази седмица се активира силен период за вашите партньорски отношения. За някои представители на знака започва период на създаване на нови партньорства, изясняване на позиции и уточняване на цели, свързани с бъдещето ви взаимодействие. Всяко различие в гледните точки може лесно да бъде овладяно. Поводите за добро настроение и приятни изненади от хора, които ви подкрепят се увеличават.

още от Хороскоп