нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 23 до 29 август

Shutterstock

Силна и значима седмица в посока създаване, структириране и предприемане на правилните действия. Посоката им ще бъде определена от търсенето на сигурност и добри финансови резултати. В същото време е необходимо да се направи правилно разграничаване между илюзиите и реалността. Първите дни от седмицата ще бъдат силно повлияни от пълнолунието на 22 август. В дните около пълнолуние се засилват илюзиите и заблудите, емоционалността е увеличена.

Доверете се на придобития с времето опит, анализирайте сходни и преживени ситуации, не избързвайте с действията - това е формулата за успеха през тази седмица. А тя дава възможност за реализиране на добре обмислени планове и идеи.

Слънцето вече е в знака Дева, който по естествен начин ни насочва отново да се завърнем към обичайните задачи, ред, ежедневие и работа, но с друг подход, основаващ се на практичния опит придобит до сега. Девата ни учи на служене, грижа към себе си и другите, помагане, добре организиран и здравословен начин на живот. Това ще бъдат и основните направления до 23 септември, докато този знак е във владение.

ОВЕН

Основният фокус през седмицата ще бъде свързан с работните ви задължения, кариерно или социално развитие. Родените в първата декада на знака ще усетят в по-голяма степен необходимостта от отговорности, свързани с работни ангажименти. Ако усещате,че работните ви ангажименти отнемат голяма част от времето или са се увеличили, то заслугата е ваша.  Припомнете си, че преди време това сте си пожелали. Работата като цяло заема важно място в живота ви. Конфликтните ситуации на работното ви място продължават, бъдете толерантни с колегите си и избягвайте пререкания с вашите шефове. С добра организация през тази седмица може да постигнете реализиране на целта, която сте си поставили преди време. В областта на финансите избягвайте  рисковете, премислете, преценете, консултирайте се преди да решите. Ако имате нарушени взаимоотношения с вашите партньори лични или делови, то Венера във Везни ще ви помогнете да ги изгладите и хармонизирате. Бъдете настроени към компромисни решения. Не са изключени положителни изненади от  страна на партньорите ви към вас. През тази седмица се опитайте да постигнете баланс в начина си на живот, намерете  време и за себе си, погрижете се за здравето си като започнете нов хранителен режим или спортна програма.

ТЕЛЕЦ

Седмицата ви предоставя възможност да определите ясно своите бъдещи цели и да предприемете ефективни действия за тяхното материализиране. Периодът е силен и ефективен за тези от вас, които са постигнали стабилност  в определени направления. Слънцето в земния знак Дева внася известна хармония в живота ви като по-силно ще я усетят родените в началото на знака. Възниква необходимост да се фокусирате повече върху въпроси, които са финансови, свързани с професионалната ви реализация или  кариерно израстване. Ще успеете ако сте инициативни и дейни. Ако сте определили приоритетите си, няма да ви бъде трудно. Силен период да разгърнете творческия си потенциал, да се развихрите в максимална степен в дейност, която ви носи удоволствие, в която можете да покажете себе си в най-добра светлина. Активна седмица за тези от вас, които имат собствен бизнес, за творците, политиците, спортистите. Тенденцията, която заложите сега ще има дългосрочно отражение. В не по-малка степен пред вас стоят задачи, които очакват своя окончателен финал. Задействайте се и освободете място за новото, което ще се активира след 7-ми септември. 

БЛИЗНАЦИ

Ако сте от тези представители на знака, които се чувстват объркани, изгубили посоката или усещат неудовлетворение от начина си на живот, то емоционалните  колебания, желанието ви за промяна се усилва и нетърпението ви се увеличават. Добрата новина, е че това, което усещате е временно. Пълнолунието в първите дни от седмицата ще активира тревожността и състоянието на обърканост, но в същото време ще ви накара да вкарате равновесие между две значими теми в живота ви: работни задължения и семейни отговорности. Отворете съзнанието си към промяната, допуснете новото макар и неизвестно да бъде реалност в живота ви. Венера, планетата на любовта, удоволствията и парите е в знака Везни. Тази планетна позиция е хармония с вашият знак. Настройте се към това, което ви носи удовлетворение и ви кара да бъдете щастливи. Нека то бъде акцент и водещ мотив на този етап. Това е вашата формула за щастие през тази седмица.

още от Хороскоп