нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 24 до 30 август

Снимка: Shutterstock

Силна седмица, в която водещо ще бъде постепенното възстановяване на работния процес. Това е седмицата, в която можете да активирате нови проекти, да започнете нова дейност или да подновите съществуващи дейности чрез преструктуриране, подобрения, разширение. От 23 август слънцето, основният източник на енергия премина в земния знак Дева. Огнената стихия на Лъва в съчетание със страстта на Марс в знака Овен през изминалата седмица усилиха желанието за действие. Силното присъствие на планети в стихията Земя от тази седмица ще подкрепят всяко ново начинание с намерението то да достигне до реализация в материален аспект.

Всичко е разумно в зодиака.

Дева е знакът, който по естествен начин ни  насочва отново да се завърнем към обичайните задачи, към своя ред, ежедневие и работа, но по един нов начин основаващ се на практичния опит, придобит до сега. Девата ни учи на служене, грижа към себе си и другите, помагане, добре организиран и здравословен начин на живот. Това ще бъдат и основните направления до 23 септември, докато  знакът е във владение.

ОВЕН

След активният период на почивка през тази седмица по естествен начин ще пренасочите енергията си към вашата основна дейност. През целия зодиакален месец, до 23 септември в тази област от живота си можете да направите съществени подобрения, да активирате смело нови проекти, да стартирате нови дейности или разширявате започнатото. Седмица, в която ще пренасочите действия към стабилизиране на всичко, което сте предприели през изминалия период. След изключително активният период през тази седмица натиснете спирачка, забавете темпото. Цялата посока на движение зависи от вас. Събитията, които предстоят през тази седмица и техният развой зависят от вас самите. Предпазвайте се от импулсивни постъпки, контролирайте емоциите си и най-вече гнева, насочен към вашите подчинени или шефове, членове от семейството. Движете се в посока преговори и отстояване на собствените позиции и ценности. Погрижете се за здравето си, добре ще ви се отразят здравословният режим на хранене, начин на живот или спортни занимания.

ТЕЛЕЦ

За вас, трудолюбиви представители на зодиака започва времето, в което можете да се дистанцирате от обичайното, от работни ангажименти като се отдадете на любимите си занимания или да си вземете заслужена почивка. За други това е период на размисъл, свързан с преоценка на посоката досега и вид подговка в изграждане на стратегия за нови действия с дългосрочен отзвук. Тази тенденция се очертава до края на този месец и в по-голямата част от септември. Желанието ви за промяна в една или друга област от живота ви, което е активно от доста време се нуждае от преосмисляне и още време. Уран, планетата на промените е във вашия знак. Той ще бъде в ретроградно движение до 15-ти януари. Непредвидени и внезапни ситуации могат да внесат известен емоционален дисбаланс, но няма да липсват  приятни изненади и моменти. През тази седмица може да вземете важни решения, свързани с вашата основна дейност, начин на живот или финансово положение.  

БЛИЗНАЦИ

Седмица на активна дейност, свързана със съществуващи работни процеси или поставяне на ново начало, ново поприще, проект. Социалната ви активност се повишава и може да бъде положително повлияна от водене на преговори, сключване на договорни отношения, които ще ви гарантират по-високи позиции. През тази и следващата седмица до голяма степен вниманието ви ще бъде ангажирано с решаване на допълнителни казуси, свързани с вашето семейство, дом, недвижима собственост, родители и отговорности свързани с тях.  За други представители това е период, в който комфорта и опората на дома и семейството ще ви подействат стимулиращо и подкрепящо ви към осъществяване на по-високи цели. Ако сте отворени към промените, то обновлението, което настъпва в тази област от живота ви, ще внесе положителна пренастройка. Нови хора и обстоятелства ще бъдат генератори към промяната.

още от Хороскоп