Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 24 до 30 юли

100

Снимка: Shutterstock
 

Новата седмица очаква от нас отговорно поведение по отношение на другите. Изисква се да проявим култура на поведението в група, да сме толерантни и лоялни партньори.

Множеството планетни аспекти, които предопредят характера на дните, навеждат на мисълта, че натиск, агресия и стремеж към надмощие със сила ще са предпочитаните начини за постигане на целите.

Разумното и отговорното поведение отрича именно този подход, както и подчиняването на хора и обстоятелства на нашите желания.

Като споменах желания, непременно трябва да кажа, че и по отношение на чувствата, любовта и партньоството е редно да се съобразяваме с описаните дадености.

Овен – Нищо не може да ви спре, никакви препятствия не са в състояние да ви отuлонят от пътя. Преследвате неотклонно идеи и намерения, стартирани през предишния период. На 24 юли получавате звездна подкрепа, а на 29 юли - резултати от усилията си.

Телец – Вие сте отворени за срещи, разhовори и приемате съвети. За вас е важно многообразието. В този климат на толерантност, сте в състояние да се сдружите с довчерашни конкуренти, например. Силният ви ден е 28 юли.

Близнаци – Върху вас се излива положителна звездна енергия. Заедно с благотворното влияние върху вашия организъм и кондиция, които ви правят успешни в професията, вие сте неустоимо привлекателни. Ухажорите се множат.

още от Хороскоп
26
Петък
Април