Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 24 до 31-ви декември

Снимка: Shutterstock

Пред нас е последната седмица от емоционалната, ексклузивна и силно трансформационна 2018г. Тя  е наситена с много празнични дни, но в същото време е и седмица за довършване на започнатото - това са последните дни за равносметка и анализ на изминалия период. Дните, които остават, носят в себе си силния заряд на ПРОМЯНАТА, ИЗБОРА, РЕШЕНИЕТО, ОТГОВОРНОСТТА. Направете нужното като предварителна подготовка, за да жънете положителни резултати през следващата година.

Слънцето от 22-ри декември до 20-ти януари транзитира през знака Козирог, който е знак на отговорностите и дисциплината. Това за някои ще бъде доста „приземяващо“, за други ще бъде период на поемане на отговорности, а за трети полагане на усилия за задържане на постигнати и завоювани позиции.

ОВЕН

Въпреки увеличаващите се ангажименти във вашето кариерно развитие, вземете си почивка и посветете повече време на любимите си хора и на членовете на вашето семейство. Звездите справедливо ви даряват с повече дни за почивка. Ще ви остане време и за ваше любимо хоби. Но ако все още имате недовършени ангажименти, поемете отговорност - това ще ви изкачи бързо напред. Възможни са предизвикателства, които ще ви донесат допълнителни възможности или стимули, за да реализирате започнатите си проекти.

ТЕЛЕЦ

Веселие и добро настроение ви очакват през празничните дни. И вие получавате заслужена почивка в последните дни на изминаващата 2018г., която за мнозина от представителите на вашия знак беше силно емоционална и драматична. През тази седмица довършете бизнес преговорите си, пред вас се оформят внезапни алтернативи за развитие, тенденцията дори може да ви изненада като внезапно отключващ се шанс. Препоръчително за вас е да отделите достатъчно време за семейството си и любимите си занимания. Ако се колебаете къде да прекарате празници, най-добре е да си останете у дома. Изпълнените с уюта на домашната среда дни, ще ви заредят с много положителни емоции и енергия занапред.

БЛИЗНАЦИ

Последните дни от годината ще ви донесат положителни емоции и добро настроение. Вашата популярност нараства, а новите запознанства и контакти ще се отразят благотворно на вашето кариерно развитие. Годината ще приключите с много разговори, преговори или договаряния, свързани с основната ви дейност. Бъдете социално активни, но не забравяйте семейството си и вашите партньори. Приятна изненада, предложения или новини, могат да променят общественото ви положение.

още от Хороскоп
20
Понеделник
Януари