Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 24 февруари до 1 март

Shutterstock

Първата седмица след Новолунието на 23-ти март в знака Риби. Новолунието се свързва с новото начало, прекрасен момент за започване на нова дейност, но този месец стартът се отлага (с изключение за родените с ретрограден Меркурий) именно поради факта, че Меркурий е ретрограден. Ретроградният Меркурий предизвиква съществени промени в живота на хората като ефекта от тях ще бъде разбран в последствие.

Положителното му влияние е свързано с решения, взети под влияние на интуицията и натрупания опит, които помагат за определяне на бъдещите цели, водят до подобряване на статуса, по-добри социални позиции, обновление на съществуващата дейност и печалби.

Това е седмицата на материализирането, на въвеждането на баланс в различни области от живота, седмица на интуитивно взетите решения.

Марс, планетата на действието и активността е в силна позиция в знака Козирог, което означава отговорност към постъпките, а действията ще бъдат премерени, разчетени, повлияни от натрупата опитност.

Месец преди пролетното равноденствие, това е период на равносметка, а в същото време и на получаване на заслужени резултати. Подготовка за един нов различен етап от живота ни. Седмицата предоставя  отлична възможност  да подобрим  материалното си състояние: разчет на приходи и разходи чрез подобряване на дейността, заслужени награди вследствие на положени усилия, енергия през изминалия период, внезапни и неочаквани постъпления, поощрения, награди или щедри жестове на внимание.

ОВЕН

Голяма част от енергията ви ще бъде насочена и вложена във вашата основна дейност, кариера или обществена дейност. До голяма степен ситуациите, които се случват, ще бъдат в противоречие с вашата вътрешна настройка. Уловете интуитивно това, което е важно и значимо за вас и вложете енергията си. Компромисните  решения ще повлияят положително на финансовото ви положение. Избягвайте предложения за лесна печалба, фокусирайте се върху постоянни и стабилни доходи. През тази седмица овладейте вродената ви импулсивност и склонност към прибързани реакции и поведение. Довършвайте и финализирайте поети ангажименти. Ретрограден Меркурий ви предоставя възможност за преоценка, стопиране и преосмисляне, за да можете след новолунието във вашият знак на 24-ти март да предприемете ефективни действия в избраната посока.

ТЕЛЕЦ

Напрежението постепенно спада, а през последния месец при вас то беше голямо. Можете да се отпуснете и да се доверите на интуицията си и придобитата опитност. Началото на седмицата ви предоставя възможност да се разгърнете в работа с групи, да взаимодействате с приятели или съмишленици, а подкрепата  на  силни и влиятелни личности ще ви помогне да определите своята бъдеща посока. Хора от вашето минало могат да ви напомнят за себе си. Възможни са неочаквани ситуации. За някои от вас започва период, през който ще се активирате и ще насочите вниманието си към реализиране на дълго желаните промени. За някои започва нов етап в областта на връзките и взаимоотношенията. Вие ще определите посоката на събитията през тази седмица.

БЛИЗНАЦИ

Не ви е лесно. Ретрограден Меркурий разбърква „чекмеджетата“ във вашия ум. Това не е случайно, вие сте знак, който в голяма степен трябва да се научи да се доверява на своята интуиция, тъй като сте твърде логични и фокусирани в мислите и знанията. Започвате период на сериозна пренастройка в кариерното си развитие. Анализът  и преосмислянето на основната ви дейност, на решения и постъпки могат да ви дадат нова посока, която да ви носи положителни дивиденти в бъдеще. Семената, които сте посяли преди, сега ще се активират и проявят като нови възможности за взаимодействие и разширение. Имате чудесна възможност да дадете нова посока на дейността си. Някои от предложенията, които идват към вас, може да не са с чисти мотиви, не се предоверявайте. Заблуди, предоверяване, измами това е възможна тенденция до края на месец февруари.

още от Хороскоп