нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 до 31 октомври

Shutterstock

Силна и значима седмица, но тенденцията за основните събития е зададена в предходната. Луната е в намаляваща фаза, която е подходяща за финализиране, довършване и приключване на започнати дейности и проекти. Подготовка за новолунието в знака на кризите и трансформациите - Скорпион.

Добрата новина е свързана с директното движение на Меркурий, който основно отговаря за комуникацията, договорите, обучението, търговията. Всички сфери под неговото управление получават зелена светлина за действие. Знакът Везни, в който той транзитира, подсилва необходимостта от проява на дипломатичност, толерантност във воденето на диалози и преговори, а също така подсказва основната посока постигане на баланс и мир.

Слънцето до 22 ноември ще бъде в знака Скорпион. Тази планетна позиция  провокира силни страсти, скрити желания, борба за власт, доминиране, контрол.

В делови план през цялата седмица ще ескалира своеобразна борба за власт, трудно ще се поддържа „добрия тон“. Периодът, който се активира ще предизвика множество промени, непредвидими и внезапни ситуации, чийто характер е възникнал преди време.

От 28 октомври отново на сцената ще се върнат събития от минал период. Напрежението ще се повиши поради необходимостта от конкретни действия, свързани със стари съществуващи структури и изграждане на нови по-прогресивни форми и модели.

Тази тенденция ще засегне всички направления в живота ни. Ако в живота ви се повтарят ситуации от миналото, то те изискват преработване и трансформация. Необходимо е старата форма да бъде заменена с по-стойностна и по-надеждна.

Посоката на движение изисква запазване на тези структури, които са стабилни, надеждни и напредничави.  Фокусът е  насочен към основните цели.

ОВЕН

Силна седмица през която можете в максимална степен да повлияете върху събитията най-вече чрез водене на преговори, преразглеждане и подписане на договорни отношения. Там, където има напрежение или неустановени граници ще повлияете чрез компромисни решения. Предходната седмица внесе съществени промени при някои от вас. Сега се налага да възстановите щетите. Забравете за гнева и бързите реакции, преценете няколко пъти преди да вземете решение. Непредвидени ситуации или събития възникнали в първите шест месеца от годината  ще насочат вниманието ви към финансовото ви състояние, нуждата от преразглеждане на водещи позиции, приоритети. Движете се в посока стабилизиране и увеличаване, избягвайте рискови сделки или инвестиции, които предвещават бързи печалби. Бъдете умерени,  насочете се към това да получите подкрепа и съдействие от страна на влиятелни личности, партньори, а това ще се отрази положително на вашите парични постъпления. Старайте се да вложите енергията си в правилните за вас неща. Вашата интуиция ще ви покаже посоката на движение. От тази седмица до края на годината  вашите обществени позиции ще бъдат подложени на проверката на времето.

ТЕЛЕЦ

На този етап е най-важно да запазите вътрешното си равновесие. От една страна във вашата основна дейност настъпва оживление. Дейности, проекти, които бяха в застой през тази седмица бързо ще получат ново развитие, движение. Постепенно обстановката на работното ви място ще се хармонизира. Тези сложни взаимоотношения с колеги ще бъдат разрешени, но напрежението се пренася във взаимодействието с вашите шефове. Възстановяват се ситуации, възникнали в първите шест месеца от годината. Самите вие изпитвате вътрешен конфликт свързан със старата ситуация на работното място и желание за нещо ново. Тази седмица и периодът до 22 ноември поставят на дневен ред вашите партньорски отношения. Темата не е нова, процесите тук и промените са започнали преди време. Сега пред вас се поставя необходимостта да вземете решения в по-дългосрочен план. Възможно е да приключите с тези партньорски отношения, които са изчерпали формата си и не подлежат на трансформация.  Не изпускайте от фокус стабилните и устойчиви структури, които имате към момента. Грижете се добре за здравето си, вътрешния си баланс и хармония. Вие сте във важен  период относно развитието ви в социален аспект или кариерно развитие. Можете да постигнете успехи, които трайно ще повишат авторитета ви, но не е изключен и  обратният ефект, да се окаже, че трябва да оставите нещо и да прелистите нова страница.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица с тенденция в по-голямата част от ноември главната тема в живота ви ще бъде свързана с вашата основна дейност, професионална реализация, начин на живот или грижа за здравето. Възможни са изненади и неочаквани събития, които ще поставят пред вас необходимостта от промяна в подхода и начина ви на действие. Събития от началото на годината свързани с по-далечни цели и перспективи на развитие, пътешествия, отново ще бъдат на дневен ред. Все още можете да повлияете положително на взаимоотношенията с вашите партньори в личен или делови аспект. Насочете вниманието си към хармонизиране, постигане на споразумения с тези ваши партньори, които имат положителен принос към вашето развитие. Бъдете предпазливи, активна е тенденция за измами, лъжи, заблуди. Не се предоверявайте, доза предпазливост няма да ви бъде излишна. Седмицата носи добри възможности за собствениците на самостоятелна дейност и творците. Приятни изненади от страна на хора, които ви обичат също няма да липсват.

още от Хороскоп