нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 до 31 януари

Shutterstock

Процесите на промяна, стартирали интензивно през миналата седмица, ще продължават да набират скорост и  през тази седмица. В голяма степен това влияние ще продължи и през целия февруари, най-вече около 11-13-ти февруари, когато седем планети ще бъдат в знака на промените - Водолей. Свидетели и участници сме в един силно трансформиращ и преобразуващ период. Необходимостта от промяна е силна, но и желанието за запазване на съществуващи, познати структури също. Раздяла с миналото, за да се направи път на новото, което все още не е напълно ясно - изборите на цел и посока ще бъдат сложни, но процесът на пренастройка ще продължи през годината. Необходима е подготовка и осъзнаване. Осъзнаването и изборите могат да бъдат повлияни от външни събития. Усилва се значимостта на търсене на съмишленици, работа в колектив или необходимостта да принадлежиш към определена група със сходни интереси. Желанието за свобода и освобождаване от ограниченията е повишено. Стремежът към промяна ще бъде движещ в изборите, които правите. Непредвидими и неочаквани ситуации ще съдействат за разместване на пластовете. Старата позната форма е необходимо да бъде изпълнена с ново съдържание. През тази седмица може да бъдете активни, ако сте наясно какво искате. От 30 януари Меркурий, който отговаря за менталните процеси, договорните отношения, комуникацията, търговията, пътуванията забавя своята посока. Той ще бъде ретрограден до 20 февруари. Това прави този период от време неефективен за започване на нови начинания.

ОВЕН

Едно е важно за вас през тази седмица - не рискувайте, най-вече родените в първата декада. Възможно е да се подведете по идеи или предложения, които изглеждат обещаващи, но преди да пристъпите към действие проверете информацията. Пораженията могат да бъдат необратими най-вече във финансов аспект. Подредете приоритетите си и действайте според тях. Седмицата е ефективна за водене на преговори, може да постигнете с лекота това, което искате. Договаряйте, обсъждайте, комуникирайте и подпишете тези договорни отношения, които са значими за вас. Ако сте изправени пред предизвикателства, ще ги обърнете в своя полза като заложите на нов, креативен подход, нова информация, обновление. Успехът ви, посоката и движението ви през годината до голяма степен ще зависят от вашата среда и обкръжение.

ТЕЛЕЦ

Продължете с действията, които започнахте през миналата седмица. Вие сте от знаците, при които промяната и необходимата трансформация са належащи. Това важи най-вече за родените в първата декада на знака. Седмицата ще започне с уреждане на финансови въпроси, сделки. Възможно е разходите ви да се повишат, в случая те могат да бъдат свързани с инвестиция. Бъдете внимателни, нищо не е стабилно и устойчиво, не ви се препоръчва да поемате големи и необмислени рискове. Във вашите социална активност или кариерно развитие настъпва промяна. Възможно е отговорностите ви да се увеличават или желанието за нещо ново и различно да ви накара да сложите край на съществуваща дейност. Бъдете смели и действайте според вашите вътрешни усещания, годината ви гарантира успех ако сте от тези телци, които имат търпение, последователни са в своите действия и постигат целта си чрез труд.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата стартира с луна в знака Близнаци. Това ще ви дари с чудесна възможност да комуникирате, да водите разговори в посока реализиране на желаното. Вие определяте тенденцията на събитията през тази седмица, изградете си правилна стратегия и действайте според посоката, която вече сте избрали. Не позволявайте на увеличената емоционалност да бъдете изместени от основните си цели. Ако сте от тези представители на знака, които все още не виждат своята цел, изчакайте. Периодът на ретрограден Меркурий, който е ваш планетен управител ще ви помогне в голяма степен да си изясните точно кое или какво е значимо за вас. Бъдете отворени за нещо ново и различно, което ще определи вашето бъдеще.

още от Хороскоп