нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 26 октомври до 1 ноември

Shutterstock

С преминаването на слънцето в знака Скорпион от 23-ти октомври, динамиката се промени, а с нея и фокусните теми в ежедневието. Дипломатичността, толерантността, добрият тон преминават в „скрита“ войнственост, изненади и обрати. Периодът, който се активира ще предизвика множество промени, непредвидими и внезапни ситуации, чийто характер се е зародил преди време.

Ретроградните Меркурий и Марс, в съчетание със силната енергия на Скорпион ще възстановят ситуации от минали периоди, които изискват нов подход, стратегия, поведение. Ако в живота ви се повтарят ситуации от миналото, то те изискват преработване и трансформация. Старата форма е необходимо да бъде заменена с по-стойностна и по-надеждна. Посоката на движение изисква запазване на стабилните структури, с фокус насочен към основните цели.

ОВЕН

Силна седмица през, която можете в максимална степен да повлияете върху събитията най-вече чрез лични качества, инициатива и правилно поведение. Забравете за гнева и бързите реакции, преценете няколко пъти преди да вземете решение. Непредвидени ситуации и промени към края на седмицата, ще насочат вниманието ви към финансовото ви състояние и преразглеждане на водещи позиции, приоритети. Движете се в посока стабилизиране и увеличаване, избягвайте рискови сделки или инвестиции, които предвещават бързи печалби. Бъдете умерени,  насочете се към това да получите подкрепа и съдействие от страна на влиятелни личности и партньори, а това ще се отрази положително на вашите парични постъпления.  Доверете  се на силната си интуиция. Старайте се да вложите енергията си в правилните за вас неща. Това е седмицата, през която вашите обществени позиции ще бъдат подложени на проверка, но бъдете уверени, че можете да повлияете върху всяка ситуация.

ТЕЛЕЦ

На този етап е най-важно да запазите вътрешното си  равновесие, за да можете да се справите с повишения обем от работни задължения. Все по-сложно ви е да общувате с другите и най-вече да бъдете добре разбрани. Тази седмица и периодът до 22 ноември извеждат на преден план вашите партньорски отношения. Темата не е нова, процесите тук и промените са започнали преди време. Сега пред вас се явява необходимостта да вземете решения в по-дългосрочен план. За да избегнете рискове в общуването с партньорите е необходимо да бъдете внимателни и толерантни. Възможно е да приключите с тези партньорски отношения, които са изчерпали формата си и не подлежат на трансформация.  Не изпускайте от фокус стабилните и устойчиви структури, които имате към момента. Грижете се добре за здравето си, вътрешния баланс и хармония. Вие сте във важен  период относно развитието ви в социален аспект или в кариерата.  Можете да постигнете  успехи, които трайно ще повишат авторитета ви, но не е изключен и  обратният ефект, да се окаже, че трябва да оставите нещо  и да прелистите нова страница.

БЛИЗНАЦИ

Най-важната тема през седмицата с тенденция  до средата на ноември е вашата основна дейност, професионална реализация, начин на живот и грижа за здравето. Възможни са изненади и неочаквани събития, които ще поставят пред вас необходимостта от нов подход и начин на действие. Бързо ще се придвижите напред ако възстановите работа по стари проекти и дейности, както и ако довършите започнати ангажименти. Този подход ще освободи място за новото, което ще се активира след 15-ти ноември. През тази седмица заложете на дипломатичния тон - на работното ви място назрява напрежение между вас, колеги или шефове. Обмислете действията си с цел бъдещи перспективи, бъдете широко скроени и над нещата, но доза внимание ще ви бъде необходима. Бъдете бдителни и не се предоверявайте. В дните около пълнолунието си осигурете почивка, за да възстановите равновесието си.

още от Хороскоп