нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 26 юли до 1 август

Shutterstock

В първите дни от работната седмица все още ще се усеща влиянието на пълнолунието във Водолей. Желанието за справедливост и  необходимостта от промяна ще бъдат подкрепени от транзита на  слънцето в знака Лъв, знак, свързан със себеизява, самореклама, себеосъществяване, силата и себеутвърждаването. Всичко свързано с нас самите ще бъде значимо в максимална степен. Двете седмици до Новолунието в Лъв, което е на 8-ми август и Луната, която е намаляваща са подходящи за стабилизиране на започнатото от по-ранен период в частност от Новолунието в Рак или преди това.

Слънцето, което ще транзитира през знака Лъв  до 22-ри август ни дарява с целия си блясък и потенциал. Желанието да бъдем забелязани, да покажем най-доброто от себе си в една или друга сфера от живота ни е голямо. За някои периодът е силен в посока себереализация, а за други това е време за активна почивка, романтика и забавления.

Венера в Дева ни прави по-предпазливи и взискателни към любовта и паричните потоци. Ситуации от миналото изискват анализ и пренареждане според прецизна преоценка на ценностите и приоритетите. Илюзиите ще бъдат коригирани.

ОВЕН

С правилните действия през тази седмица може да постигнете високи резултати в кариерното си развитие или личен бизнес. Активен и креативен период за собствениците на бизнес, творците, политиците. Ако резултатите не ви удовлетворяват това е знак, че трябва да промените подхода си. Венера в прецизния знак Дева ще ви подкрепи в търсенето и прилагане на компромисни решения в начина ви на живот, работни процеси, а за някои това е период на грижа за здравето чрез нов режим на хранене. Това е седмица на пренареждане след сериозното разместване на пластовете във водещи теми в живота ви: работа и семейни отговорности. Седмицата е подходяща  за довършване, организиране и  стабилизиране на съществуващи позиции. Имате енергията, силата и решителността да се справите. В максимална степен изразете своя потенциал.  Доза прагматизъм и добър финансов разчет ще ви бъдат от полза. Ако сте от тези представители на знака, при които животът протича спокойно, то може да се настроите на романтичната вълна на почивките и забавленията.

ТЕЛЕЦ

По време на транзитът на Слънцето в знака Лъв е възможно в живота ви да се активират събития, които изискват преразглеждане и нови решения. Възможно е известно дестабилизиране и нарушение в устойчивите структури, които досега сте създали, а желанието за промяна допълнително ви прави импулсивни. Приоритетите ви се променят затова е необходимо да насочите вниманието, времето и енергията си към важните и значими цели, с които може да се захванете през последната седмица от месеца. Изградете правилна стратегия за действие като се доверите на интуицията си, въоръжете се с търпение. Все още имате чудесната възможност да повлияте в положителна посока на вашите доходи. Разпределете времето си между работните си ангажименти  и семейните задължения, това ще ви осигури подкрепата на близките ви. За някои от вас ремонтните дейности продължават. Добър период за стабилизиране на отношенията с вашите родители и  членове на семейството. Венера в Дева, преминавайки през вашия дом на любовта, забавленията и почивките изисква време лично за вас и любимите ви занимания.

БЛИЗНАЦИ

Социалната ви активност нараства. Ако резултатите, които получавате ви носят удовлетворение, продължете да следвате линията си на движение. Пълнолунието ще задвижи процеси, свързани с вашето развитие в бъдеще.  Преговаряйте за интересите си, създавайте и укрепвайте тези връзки, които са важни за развитието ви. Информационният поток продължава да ви предоставя много възможности - от нови идеи до нови контакти и предложения. Преразгледайте възможностите,  проведете необходимите разговори и срещи, които ще ви помогнат да вземете правилни решения. Отворете се към това да получите подкрепата, морална или материална от влиятелни личности или от вашите партньори. Гъвкав подход и бърза адаптивност от ваша страна ще ви позволят да се справите с предизвикателствата. Венера в Дева ще внесе уют и топлина в дома ви и взаимоотношенията с членове на семейството. Добър период за хармонизиране и внасяне на красота, уют и спокойствие в дома.

още от Хороскоп