нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от  27 април до 3 май

Shutterstock

Седмицата ще бъде силно повлияна от Новолунието, което беше на 23-ти април. Още първият ден от нея ще ни насочи към активни действия в нова посока. Животът отново се събужда по един  необикновен и различен  начин, след преоценка на стойностните и значими неща.

В продължение на около месец, докато слънцето транзитира през земния и фиксиран знак Телец, а това е периодът  до 20-ти май,  акцент ще бъдат темите, свързани с финансовата сигурност, паричните потоци, търсенето  на нови източници на доходи, нов поглед върху собствените потенциали в посока изследване и активиране на неосъзнати до този момент дарби, които могат да се обърнат в актив.

Темата за семейните ценности ще се утвърждава и ще добие нова форма и значение.

Имаме две силни седмици, в които е добре да бъде използвана приливната енергийна вълна за поставяне на здрава основа в една или друга област от живота ни.

След 13-ти май до ноември събитията ще се развиват според зададената сега  посока.

Тази седмица може да бъде успешно използвана от земните и водни знаци за предприемане на активни действия и стартиране на проекти. Звездите предполагат успешен старт за родените през първата декада представители на знаците: Телец, Дева, Рак, Козирог и Риби.

Повече усилие или търпение, воля и енергия се изисква от родените през първата декада представители на знаците: Лъв, Скорпион, Водолей и тези Телци, които все още не са наясно с новата посока.

Все още предстоят неочаквани обрати и промени.

ОВЕН

Силна седмица, в която можете да се включите активно в информационния поток: водене на преговори, срещи, нови анализи, нова информация, подписване на договори, служебни пътувания ще изпълнят палитрата ви от дейности. И през тази седмица звездите ви дават подкрепа да заявите себе си и това, което искате, да отстоявате собствените си позиции. Бъдете смели и  преговаряйте за интересите съобразно това, което е ценно за вас. Акцент през целия лунен месец е  вашата финансова стабилност. Към вас все още идват нови възможности и предложения, но са възможни и ограничаващи фактори, които внасят нестабилност във  финансовите ви потоци. До голяма степен развитието и посоката зависят от вас. Освободете се или отстранете това, което ви дестабилизира или води до източване на вашите ресурси. Тенденцията, която сега ще зададете, ще се развива в продължение на една година. Работните ви ангажименти се увеличават, нетолератно отношение или неудовлетворителна ситуация могат да доведат до конфликт. Доверете се на експериментаторския си дух, бъдете новатори , проявете своята  креативност. С помощта и подкрепата на вашите покровители, съмишленици, приятели ще си осигурите стабилна  лидерска позиция. Някои от вас могат да срещнат любовта по най-необичаен начин.

ТЕЛЕЦ

Вие, представители на земния и стабилен знак, символ на материален комфорт и трудолюбие, сте щастливците през този месец. Това е вашият звезден миг, в който можете да поставите основите на това, което искате да постигнете. Всяко новолуние има тема, която е водеща и задаваща програмата за цяла една година. Основната тема за вашия знак са парите и материалните притежания. При вас тази тема сега е допълнително акцентирана и покровителствана от вашата планетна управителка, планетата на щастието и парите - Венера. В продължение на четири месеца тя ще транзитира през вашия дом на ценностите и притежанията и ще ви поднася своите дарове. Уловете приливната вълна и ако сте готови с новите си проекти, действайте. Вашата основна дейност се променя и придобива нова форма. Възможно е чрез преодоляване на конфликти или конкуренция да постигнете желаното. Преговаряйте през тази седмица, подписвайте договори, провеждайте срещи и изясняващи разговори. Обновете подхода си и начина на взаимодействие, шансовете пред вас са силни.

БЛИЗНАЦИ

Вие също се радвате на покровителството на малката благодетелка на щастието, планетата на красотата и любовта, на парите и изобилието-Венера. До 8-ми август вие ще получавате нейната подкрепа. Каквото и да ви се случва сега, приемете го откъм неговата положителна страна. През тази седмица вие ще направлявате събитията в живота си. Фокусирайте се върху вашите цели, свързани с бъдещето ви развитие, доверете се на интицията си, подкрепете я със съответните знания и задайте посоката. При някои от вас ще се активират събития, свързани с минали ситуации, които очакват своите решения и окончателно финализиране. Ако имате конкретна посока бъдете максимално инициативни. Доверете се на творческият си потенциал или на квалификацията, която притежавате.  Ако все още не сте наясно какво искате или как да продължите, то  разсъжденията върху пътя, който сте изминали досега ще ви бъдат полезни, за да можете да поставите ново начало в един друг, по-подходящ за вас период. Притихването и уединението също ще ви бъдат от полза.

още от Хороскоп