Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 27 май до 2 юни

Снимка: Shutterstock

Това е последната седмица от Лунния месец. На 3-ти юни е Новолунието в Близнаци и отново ще имаме прекрасната възможност да започнем живота отново, по нов начин, да стартираме проекти, дейности, начинания.  Последните дни от всеки лунен месец са подходящи за приключване, довършване и подреждане на започнати дейности. Това определя и посоката на движение: въвеждане на ред, изчистване и освобождаване от всичко излишно, за да се направи място за новото. Времето е подходящо за трансформиране на стари програми, договори, мисли за довършване и приключване на поети ангажименти. Ако в живота ви се повтарят ситуации от миналото, то те изискват преработване и промяна. През седмицата е засилен информационният поток, обменът на информация, водене на срещи и преговори. Фокус върху идеи и промяна в гледната точка ще доведат до конструктивни възможности и промени през следващата.

ОВЕН

За вас в най-голяма степен важи необходимостта от приключване и финализиране на започнати дейности и поети ангажименти. Събитията, които предстоят през тази седмица и техния развой зависят от вас самите. Имате енергията, силата и решителността да се справите. Ако възникнат непредвидени ситуации, то те са свързани с  взети решения през изминали периоди. Дните 29 и 30 май са критични за вас. Предпазвайте се от импулсивни постъпки, контролирайте емоциите си и най-вече гнева, насочен към вашите подчинени или шефове. Движете се в посока преговори и отстояване на собствените позиции и ценности. Нови възможности, свързани с обновяване на финансовото ви положение си пробиват път към вас. Оценете ги, обмислете ги и през следващата седмица може да действате!

ТЕЛЕЦ

Една прекрасна седмица за вас, Телци. Последните дни от месеца ще ви донесат невероятни промени и нови възможности. За да достигнат до вас е необходимо да бъдете отворени към новото, без страх от загуба на старото и познатото. Фокусът сте самите вие, доверете се на усещанията си и най-вече на това, което ви харесва. Вашата планетна управителка, Венера е силна и ви дарява с възможности за постигане на желаното от вас. Благоприятни възможности, свързани с чужбина, чужди капитали или инвестиции, уреждане на съдебни казуси могат да бъдат повод за радостно настроение. За други, реализиране на мечта, която ще придвижи живота ви в нова посока, смяна на приятелския кръг или нови занимания ще внесат нов свеж импулс в живота ви. Очертават се нови идеи и възможности свързани с финансовото ви състояние.

БЛИЗНАЦИ

Дойде и вашият ред, след дълъг период на размисъл и търсене на посоката, Слънцето е вече във вашия знак и осветява пътя ви на движение. Тази седмица е съществена за вас, събирайте информация, провеждайте разговори, променяйте настройката и мислите си, свързани с това, към което се стремите, за да можете през следващата седмица след Новолунието в Близнаци да стартирате една програма, която ще се развива в по-дълъг срок. В първите дни от настоящата седмица вниманието ви ще бъде ангажирано  с основната ви дейност, довършване на започнати дейности или изясняване на отношения с колеги или шефове. Възможно е да не ви разберат правилно, а това ще внесе бъркотия. Не се отказвайте и преговаряйте за приоритетните ви позиции, а в някои случай се касае за финансова стабилност и сигурност, която може да бъде подобрена като следствие от вашия дар слово. Бъдете креативни и обединете усещания и разум, за да постигнете това, което искате.

още по темата
още от Хороскоп