Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 27 януари до 2 февруари

Shutterstock

Тази седмица ще усетим влиянието на Новото, което предвещава годината. На 24 януари късно вечерта настъпи Новолунието в прогресивният знак Водолей, което постави началото на Китайската Нова година. Започва годината на Металният Плъх, който ще бъде във владение до 11 февруари, 2021г.  

Водолеят е единадесетият знак според западната астрология, предвестник на новото, прогреса и бъдещето. Символ на човечеството, оригиналното, идеализма и възвишеното, на сбъдването на мечтите. Това е срещата между знанията на Запада и мъдростта на Изтока. Енергията, която се създава в този период е изключително силна, позитивна, благоприятна за отваряне пътя на всичко.

Какво ни предвещава Металният Плъх?

На първо място той поставя началото на един нов 12-годишен цикъл - това е първият знак в източния зодиак, носещ положителна Ян енергия. Символ на действието и устрема, на лидерството и новаторството, той обещава изобилна и плодородна година, но не даром.  Успехът ще идва след положени усилия, мъдрост и придобита опитност. Това е годината, в която човек е необходимо да въведе баланс в живота си. Подкрепени ще бъдат тези, които насочат усилията си към запазване и стабилизиране на създаденото.

Като първи знак Металният плъх ще подкрепи всяка инициатива и ново начинание. В коя област от живота - това е различно за различните представители на зодиака.

Металният Плъх носи нови надежди, нови планове и очаквания за щастие.

Годината обеща късмет и успех на тези, които могат да покажат своите таланти и да ги развиват. Тя е перфектното време за постигане на мечтани цели, както в рамките на годината така и за един по-дълъг период от време.

Важно условие за успех е планирането! 

За родените под знака на Плъха - 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 или 2008 това е най-успешната година!

На всяко Новолуние можем да поставим началото на новите си планове, а специално на това - за цялата годината.

ОВЕН

Вие сте първият знак в зодиака и този факт е в хармония с енергията на Металният Плъх. През тази година вие ще можете в най-голяма степен да покажете на какво сте способни и да поставите вашите цели в дългосрочен план. Новата седмица открива много нови възможности пред вас. Прилив на положителна енергия, която мобилизира вашата воля и решителност, за да ви подкрепят в поставянето на ново начало в живота ви. Неочаквани новини, нова информация, идеи или бизнес предложения ще ви покажат посоката. Получавате подкрепа чрез огромния информационен поток или хора от близкото ви обкръжение. Тези от вас, които са насочили усилията си към заемане на лидерски позиции в групи или организации, могат да разчитат на успех. При някои от вас успехът е свързан с установяване в чужбина. Периодът е благоприятен за развитието на вашата основна дейност, може да разчитате на подкрепата на вашите шефове, на финансови придобивки или повишение. Бъдете внимателни и не рискувайте с парите!

ТЕЛЕЦ

Преминаването на Слънцето в знака Водолей ще активира ваши желания за промяна - тенденция в живота ви, започнала още от началото на миналата година. Желанието ви за промяна, за нещо ново и различно е много силно. Новолунието в знака на новаторството и свободата активира дома, свързан с вашата основна дейност, кариера или социален статус. Позицията, която заемате е възможно вече да не ви удовлетворява. Вътрешно желание за промяна ли е или каприз? Това е основният въпрос, на който ще търсите отговор. Не са изключени  конфликти между вас и вашите партньори, лични или делови. Уреждане на финансови въпроси или наследствени дела, могат да увеличат напрежението ви. Положителната новина е получаване на внезапно и неочаквано предложение или подкрепа на хора от близкото ви обкръжение. Бъдете смели, бъдете новатори, ако позицията ви позволява, направете сериозни нововъведения, които ще успокоят духа ви.

БЛИЗНАЦИ

Новолунието във Водолей е в хармония с вашата природа. То ще ви отвори канал към осъществяване на вашите планове, идеи и цели за един по-дълъг период от време. Възможностите, които ви се предоставят, са свързани с разширяване на вашата дейност и разширяване на обхвата извън пределите на страната. Получаване на нова информация или внезапни предложения могат да ви накарат да пренаредите приоритетите си. Водолеят е непредсказуем знак и носи изненади, но във вашия случай тези изненади ще внесат нов свеж старт в живота ви. За една част от вас започва период на дългоочаквано пътешестие до далечна и екзотична дестинация. Периодът е благоприятен за уреждане на съдебни спорове и юридически казуси.

още от Хороскоп