нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 28 септември до 4 октомври

Shutterstock

Събитията през седмицата, а в голяма степен и до 23 октомври ще бъдат повлияни от транзита на Слънцето в кардиналния знак Везни. Този знак по естествен начин поставя пред нас необходимостта от търсене на равновесие и постигане на баланс в една или друга сфера от живота ни. Друга важна  тема е свързана с партньорските взаимоотношения: лични и делови. Създаване на нови партньорства или укрепване на съществуващите. 2020-та постави взаимоотношенията пред сериозна трансформация. Месец октомври ще предостави добри възможности за взимане на важни решения свързани с партньорските отношения. Компромисът, толерантността, дипломатичността и разбирането  гледната точка на срещуположната страна ще бъдат водещи. Лесно ще ни бъде да направим компромиси в името на нещо по-стойностно от собствената позиция, която понякога  може да бъде егоистична. За някои настъпва ново начало в общественото положение. Все по-силно ще бъде желанието ни да бъдем подкрепени от нашите партньори, от съмишлениците или да получим нечие одобрение. Нараства социалната активност.

Юпитер, планетата на разширението и постиженията е директен, към него тази седмица в директен ход ще се присъедини и  Сатурн, който пряко отговаря за работните процеси. В продължение на четири месеца и половина, докато беше ретрограден той предостави възможност за преразглеждане на основната ни дейност с цел създаване на нова форма или по-добра организация. Тези, които от дълго време се подготвят за промяна в живота си, сега могат да насочат усилия към реализиране. При някои новото е назряло и ясно, посоката е определена, а други ще се нуждаят от още яснота - Марс, планетата на действията е ретрограден. Периодът е по-благоприятен за знаците: Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей. Кардинални промени ще настъпят при родените под управление на знаците: Овен, Рак, Везни и Козирог.

ОВЕН

Кадриналната промяна в посоката се задейства активно от миналата седмица. Ако досега активността и действието ви зависеха основно от вас самите, от вашите желания и интереси, служебни задължения, то сега фокусът се измества  постепенно към вашите партньорски отношения, взаимодействията с вашите постоянни партньори в личен и делови аспект.  До голяма степен успехът  ви ще бъде свързан с установяването и създаване на нови връзки и взаимодействия, а за други настъпва нов етап в съществуващите партньорства, които изискват сериозна промяна. Целият месец ще премине под силното влияние и обусловеност на вашите партньори. Повод за напрежение може да бъде разминаването в гледните точки. Бъдете готови да направите компромиси. Прибързаните действия и липсата на толератност ще навредят на имижда ви или на финансовото състояние в бъдеще. Дори и да имате сложни казуси за разрешаване, с вашата смелост и оптимистичен дух лесно ще се справите с предизвикателствата. В дните около пълнолунието, което е на 2 октомври бедете предпазливи, избягвайте конфликти на работното място. Загубите могат да бъдат необратими.

ТЕЛЕЦ

Вие сте пословични с отношението си към работните  задължения и трудолюбието си. Новият месец ще постави основен акцент върху работните процеси, оптимизирането им, хармонизиране на работната среда, а постигането на  равновесие  ще се отрази добре на здравето ви. Ако досега сте имали напрежение в работната среда, с колеги или повече натовареност, постепенно ще можете да нормализирате условията чрез въвеждане на баланс между вашите отговорности и тези на другите или в друг вариант чрез хармонизиране на отношенията. Необходимостта от промяна в начина ви на живот е наложителна. Благоприятен период за стартиране на  здравословен режим на хранене или грижа за здравето. Определете целите си и действайте според тях.

БЛИЗНАЦИ

Везни, знакът на романтиката, любовта, красотата е във вашия дом на любовта, забавленията, творчеството, децата. В тези сфери от живота ви настъпва нов свеж старт. Това е силен и креативен период за творците, спортистите, собствениците на бизнес. Късметът е на ваша страна, покажете най-доброто от себе си,  демонстрирайте своят  потенциал, направете си реклама. Всяка положителна емоция ще ви се отрази зареждащо, вдъхновяващо, създаваща добри предпоставки  да разгърнете своя потенциал. При някои, скоро започнало запознанство може да премине в любовна връзка. Възможно е да сбъднете своя мечта, да покажете себе си в нова светлина.  Ако имате деца, сега можете в максимална степен да хармонизирате отношенията си с тях, а техните постижения могат да бъдат повод за ваша радост и гордост.

още от Хороскоп