нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 28 юни до 4 юли

Shutterstock

Събитията през седмицата ще бъдат повлияни от изборитеq направени в предходната. Една част от вас  ще бъдат настроени pd почивка, оттегляне или ремонтни и обновяващи дейности в дома, а друга част от тези, които след 24 юни бяха готови със своите избори, все още имат възможност за конкретни действия.

Сложна седмица, но в същото време изключително важна за довършване, отработване, преосмисляне, за да може дадена ситуация да се изведе на нов път.

Планетата на действието и активността Марс е в силния и огнен знак Лъв и през тази седмица ще сключи важни аспекти с двете планети, които генерират необходимостта от промяна: Сатурн-старата форма и структура и Уран, носителят на новото и промяната. Ключът в този конфликт между старо-ново се крие в изборите и съответните действия. Всеки избор, свързан с основни преобразувания ще окаже влияние в следващите години от живота ни.

Аспектите са динамични и ще задвижат поредица от събития в личен и глобален план.

Знак за внимание към родените в началото на втората декада представители на знаците: Телец, Лъв, Водолей и Скорпион. Преценете добре кое да запазите и от кое или кой, какво е необходимо да се освободите. Необходимост от поставяне на правилни граници, освобождаване от всичко, което е изпълнило своето предназначение и поставяне на ново осъзнато начало, свързано с по-добър начин на живот.

Седмица на точните избори и правилни действия в избраната посока.

ОВЕН

Събитията, които са активни от минал период,  ще очакват вашите решения, довършване и финализиране. През тази седмица можете да направите значителен напредък в тази посока, луната ще транзитира във вашия знак. Ревизирайте, довършвайте и приключете задачи, свързани с основната ви дейност, кариерно развитие, отношения с шефове и социални институции. Марс в Лъв допълнително може да ви направи нетърпеливи, прибързващи, а в някои случаи и гневни. Ако искате добър резултат, контролирайте себе си и постъпките си. Ако се нуждаете от нещо ново, вълнуващо или чувствате необходимост от нови действия и решения, фокусирайте се върху вашите приоритети или постигането на финансова стабилност. И в двата случая ще се нуждаете от подкрепата на ваши приятели или авторитети. Действията ви до голяма степен ще зависят от това, кое е ценно, любимо и стойностно за вас. За някои периодът е свързан с усилени ремонтни дейности и подобрения в дома, хармонизиране на отношенията с членове на вашето семейство.

ТЕЛЕЦ

 През тази седмица се движете  според посоката, в която сте поели от предходната или на по-ранен етап. Силната социална активност от началото на годината е довела до изтощение при някои от вас, а при други усилията ви се пренасочват към дома, уреждане на имотни казуси или взаимоотношения с членове на семейството. Силните трансформационни процеси, настъпили при родените в началото на знака са предизвикали сериозни обрати в живота ви, а в личен план - израстване и ново осъзнаване. През тази седмица ще бъдете подложени на проверката на времето. Събития, възникнали през февруари ще очакват вашите нови избори и окончателни решения. Борбата между стара позната ситуация, носталгията по миналото ще бъде в конфликт с желанието ви за свобода, независимост и необходимост от нещо ново, различно. Ако ви е трудно да вземете решение, насочете се към получаване на съвет от специалист, към научаване на нова информация, общувайте и създавайте нови контакти. Работата на вътрешно ниво ще даде добри резултати и на външно ниво. Внимателно подбирайте средата си на взаимодействие.

БЛИЗНАЦИ

Събитията през тази седмица се движат според избраната и установена от вас посока. С преминаването на слънцето в знака Рак пред вас се разкриват нови взъможности, свързани с разширение, подобряване и стабилизиране на финансовите доходи. В друг аспект можете да бъдете щедри и да възнаградите себе си с материална придобивка, за която мечтаете. Желанието във вас за промяна е голямо, цялата 2021 г. е силна за вас и определяща живота ви за един период от около 20 г. Ако дадена ситуацията в живота ви е неудовлетворителна или имате усещане, че не е справедлива то можете да вземете важно решение и да промените обстоятелствата. Вие сте силен знак, Меркурий планетата на интелекта и менталните процеси все още е във вашия знак, а общоизвестен е фактът, че умът управлява материята. Преди да вземете окончателно решение относно бъдещето ви, набавете си необходимата информация, взаимодействайте и провеждайте разговори, преговаряйте и отстоявайте собствената си позиция. Избягвайте конфликтите и агресивното отношение, бъдете дипломатични, смели и защитете  позициите си. Възможни са непредвидени ситуации, които ще ви направят по-импулсивни от обикновено.

още от Хороскоп