нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 29 март до 4 април

Shutterstock

Основната посока, зададена от предходната седмица и кардиналната смяна на енергетиката ще се усеща и през тази седмица. Ентусиазъм, обновление, желание за нов старт ще бъдат ръководещи ни в действията. Първите два-три дни от новата седмица ще бъдат повлияни от кардиналното пълнолуние в знака на хармонията Везни. Прибързани реакции и импулсивното  поведение ще доминират. Информационният поток е силен, желанието за обмен на информация също, а с тях се увеличава необходимостта от диалогичност с цел внасяне на яснота, изчистване на недоразумения и хармонизиране на взаимоотношения. Тези, които са предприели първи стъпки към нещо ново трябва да продължат с последователни действия. За други следващите две седмици до 12-ти април са период на преосмисляне и подготовка за активно ново начало. Преразпределение, разместване на пластове и приспособяване с цел запазване на съществуващото. Ценни прозрения, активно  въображение,  интуиция, придобита опитност ще подпомагат  процесите на освобождаване от старата форма на живот и  изграждане на нова визия в по-съвършен сценарий.

ОВЕН

Силна седмица, в която вие можете успешно да насочвате събитията според това, което искате да постигнете. Увереността, чарът и енергията ви са повишени, желанието за диалог също, а пионерският ви дух ще ви помогне да се ориентирате безпогрешно в създадената  нова обстановка. През тази седмица събитията до голяма степен ще следват посоката, която вече сте задали, но и ще бъдат направлявани от общия фон, или от вашите партньори. Пълнолунието ще изостри неразрешени въпроси между вас и партньорите ви в личен и делови аспект. На този етап можете да направите преоценка, а чрез толерантно и дипломатично отношение да укрепите тези партньорства, които ще намерят своето място в плановете ви, свързани с вашето бъдещо развитие. Звездите ви предоставят възможности за неочаквани приходи, откриване на нови начини за подобряване на финансовото ви положение. При някои от вас самата ви дейност ви предоставя нови изключителни възможности за генериране на печалби. Можете да понесете сериозни финансови загуби от предоверяване или ако дадете пари назаем на ваш „приятел“. Бъдете предпазливи относно вашите планове. Възможна промяна в приятелският кръг.

ТЕЛЕЦ

 За повечето представители на знака водеща и изключително  важна остава темата, свързана с  работни процеси, кариерно развитие, социален статус. Животът ви е динамичен и се променя. Тази промяна самите вие я искате. Старата ситуация не ви харесва, а новата е неясна. Тенденцията изисква приспособяване, преструктуриране или слагане на край на съществуващ работен процес. Април е сложен месец за вас. Събитията ви показват една нова посока, за която е възможно все още да не сте достатъчно добре подготвени. Ако не знаете накъде и как да поемете в този период, намерете повече време за уединение, дистанциране, време за себе си, почивка и подредете приоритетите си. Пълнолунието в първите дни от седмицата ще задвижи конфликтни ситуации на работното ви място или с вашите партньори. Не се конфронтирайте с вашите шефове. Неочаквани предложения и възможности ще ви помогнат да генерирате допълнителни доходи. Приоритетите ви се променят. 

БЛИЗНАЦИ

 В сравнение с останалите знаци, вие сте по-гъвкави и адаптивни към промените. На този етап е необходимо да бъдете смели и да действате. Няма нищо по-вдъхновяващо от уверен човек, целеустремен в постигане на мечтите си. Всичко това за вас е възможно. Аспектацията на планетите силно ви подкрепя, а пълнолунието във Везни ще ви активира допълнително. В дните около пълнолунието са възможни ситуации, които бързо ще ви придвижат напред към обединяване на творческите ви умения и канализирането им в една нова посока. Създадената ситуация ще ви помогне да поставите едно ново начало в живота си, което ще повлияе на развитието ви в бъдеще. Възможностите пред вас са свързани с усвояване на иновативни методи, технологии и прилагането им във вашата основна дейсност. Влиянието ви в колектив, взаимодействие с групи, феновете и последователите ви ще се усилват. Силна социална активност и обществена значимост в делата.

още от Хороскоп