нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 3 до 10 август

Снимка: Shutterstock

Седмицата започва с пълнолуние в знака Водолей. Желанието за справедливост и  необходимостта от промяна ще бъдат подкрепени от транзита на  слънцето в знака Лъв, знак свързан със себеизявата, силата и себеутвърждаването.

В дните около пълнолунието емоционалните реакции ще бъдат засилени. Необходимо е да се избягват импулсивни постъпки  и прибързани решения.

Дните след пълнолуние до следващото новолуние на 19-ти август определят ефективността на периода основно в посока за активни действия върху това, което е стартирано.

Слънцето транзитира през знака Лъв и до 22-ри август ще ни дарява с целия си блясък и потенциал. Желанието да бъдем забелязани, да покажем най-доброто от себе си в една или друга сфера от живота ни е голямо.

За някои периодът е силен в посока себереализация, а за други това е време за активна почивка, романтика и забавления.

ОВЕН

С правилните действия през тази седмица може да постигнете високи резултати в кариерното си развитие или личен бизнес. Ако резултатите не ви удовлетворяват това е знак, че трябва да промените подхода си. Звездната плеяда от тежки планети изисква от вас да насочвате  действията си според вашите приоритети.  Напрежението на работното ви място е силно. Избягвайте конфликти и пререкания с вашите шефове, колеги, а от друга страна ако дълго време сте били в позиция да отстъпвате и да правите твърде много компромиси, то сега може да внесете равновесие. Седмицата е подходяща  за довършване, организиране и  стабилизиране на съществуващи позиции. Имате енергията,силата и решителността да се справите. През тази седмица е възможно парите да изтичат като пясък между пръстите ви. Доза прагматизъм и добър финансов разчет ще ви бъдат от полза.

ТЕЛЕЦ

Август не е от най-хармоничните месеци за вас. Пълнолунието ще активира процеси, които ще доведат до промяна или дестабилизиране на устойчивите  структури,които сте създали.  Преоритетите ви се променят затова е необходимо да насочите вниманието, времето и енергията си към важните и значими цели, с които може да се захванете през последната седмица от месеца. Изградете правилна стратегия за действие като се доверите на интуицията си, въоръжете се с търпение. Преценете добре възможностите си и започнете това, към което ще бъдете отговорни и ще можете да завършите. Все още имате чудесната възможност да повлияте в положителна посока на вашите доходи. Разпределете времето си между работните си ангажименти  и семейните задължения, това ще ви осигури подкрепата на близките ви. За някои от вас ремонтните дейности продължават. Добър период за стабилизиране на отношенията с вашите родители и  членове на семейството.

БЛИЗНАЦИ

Социалната ви активност нараства. Ако резултатите, които получавате ви носят удовлетворение, продължете да следвате линията си на движение. Пълнолунието ще задвижи процеси свързани с вашето развитие в бъдеще.  Преговаряйте за интересите си, създавайте и укрепвайте тези връзки, които са важни за развитието ви в бъдеще. Информационният поток продължава да ви предоставя много възможности от нови идеи до нови контакти и предложения. Преразгледайте възможностите,  проведете необходимите  разговори и срещи, които ще ви помогнат да вземете правилни решения. Отворете се към това да получите подкрепата морална или материална на влиятелни личности или на вашите партньори. Гъвкав подход и бърза адаптивност от ваша страна ще ви позволят да се справите с предизвикателствата.

още от Хороскоп