Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 3 до 9 февруари

Shutterstock

Събитията, които се задвижиха след 25 януари, са свързани със започването на нов етап от живота ни, със засилено желание за промяна, стремеж към нещо ново и различно, към разчупване на старата форма и ограничения. Усилва се значимостта от търсене на съмишленици, работа в колектив или необходимостта да принадлежиш към определена група със сходни интереси. Желанието за свобода и освобождаване от ограниченията е повишено. През месец февруари, когато слънцето е в знака на прогресивният Водолей, стремежът към промяна ще бъде движещ в изборите. Непредвидими и неочаквани ситуации ще съдействат за разместване на пластовете. Старата позната форма е необходимо да бъде изпълнена с ново съдържание.

Основната насока за седмицата е свързана с целенасочени действия в избраната посока. За някои това е свързано с промяна на основните приоритети, в резултат от избор към нещо ново и различно. Това е седмица, в която основната насока е свързана с водене на преговори, разговори, подписване на договори, преразглеждане на договорни отношения, получаване на информация, водене на финансови дела, сделки, стремеж към постигане на финансова стабилност.  За да запазите устойчивите структури, преодолейте импулсивността, бъдете търпеливи  и внимателно обмисляйте действията си, не давайте воля на гнева. А ако по природа сте по-толерантни и премерени в действията, ако дълго време сте се съобразявали, то идва момент, когато промяната  в сфери, които формално са съществували, ще подействат освобождаващо.

ОВЕН

Ако все още не сте започнали своите проекти, то възползвайте се от прилива на енергия, който усещате, за да постигнете целите си. В тази седмица може да насочите вашите усилия към осъществяване на избраната посока и линия на движение през годината. В същото време се увеличават склонността ви към импулсивни постъпки, спонтанно изразяване, липса на търпение, рискове и крайни решения. Социалната ви активност се увеличава, а с нея и отговорностите ви. Годината предвещава успех на тези, които имат търпение, последователно и отговорно се движат към целта си. Ако искате да имате добри резултати, овладейте гнева си и довършвайте  започнатото. В по-голяма степен напрежението ще бъде на вашето работно място. Възможно е да бъдете провокирани, но с такт и дипломатичност ще овладеете ситуацията. Избягвайте конфликтите и финансовите рискове.

ТЕЛЕЦ

При някои от вас седмицата ще бъде изпълнена с изненади и внезапни ситуации. Ситуации от минали периоди, които са изглеждали неразрешими, сега могат рязко да се променят. В първите дни от седмицата ще имате възможността да довършите  започнати проекти. Вие задавате посоката. Предпазвайте се от импулсивни постъпки и прибързани решения. Увеличилият се обем от работни ангажименти може да ви направи по-нервни и избухливи, но ако се фокусирате върху положителната страна на ситуацията, стабилизирането и увеличението на вашите парични потоци, то с лекота ще възстановите равновесието. Седмицата е подходяща за уреждане на юридически въпроси, договорни отношения, пътувания, както в страната така и в чужбина. Избягвайте финансовите рискове, движете се в посока стабилизиране на финансите.

БЛИЗНАЦИ

В първите дни от седмицата ще се наложи да преодолявате известни предизвикателства, свързани с вашите планове или идеи. Конфликтът на интереси между вас и вашите партньори лични или делови до известна степен може да затрудни придвижването ви напред към осъществяване на плановете ви. Не изпускайте основните си цели, при някои те са свързани с разширяване на основната дейност или  реализацията  на нови идеи. Ще можете с лекота да реализирате плановете си ако спечелите подкрепата на вашите партньори.  Тези, които заемат лидерска позиция в различни организации, ще получат възможността да отстояват идеите си като вложат уменията си да убеждават.

още от Хороскоп