нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 3 до 9 май

Shutterstock

Финална седмица в подготовка преди Новолунието в Телец на 11-ти май. В няколкото работни дни, звездите са ни приготвили изненади. Това е седмица за приключване и финализиране на това, което е започнато в по-ранен период.

Седмицата не предполага активна дейност, благоприятна е за преосмисляне и довършване на започнати дейности, а новото начало ще поставим в дните след 11 май, когато ще настъпи Новолунието в знака на стабилността, комфорта и парите, Телец.

Слънцето от 20 април премина в знака Телец, а заедно с него в знака са още Венера, Меркурий и Уран. Марс, планетата на действията и активността е в знака Рак.  Настроени сме към семейството, традициите, комфорта, удоволствието  от семейните срещи, които повишават празничното настроение. Въпросите, свързани със  стабилността и сигурността най-вече в областта на  финансите продължават да бъдат определящи.

Дните и събитията, с които те са наситени по естествен начин ще запълнят необходимостта ни от удовлетворение и емоционален комфорт, така необходими за вливането в потока на работните процеси след 11-ти май.

ОВЕН

Няколкото работни дни ще изместят фокуса към основните ви работни задължния. Това е седмицата на довършване и финализиране на започнати дейности, проекти, преговори и съответни договори. Можете в максимална степен да насочвате събитията към основни цели, които сте си поставили, най-вече по отношение на кариерното ви развитие или основна дейност. Дали сте се движили във вярната посока през тази седмица ще съдите според начина, по който ще протече и най-вече по съответните резултати. Фокусна тема си остава вашето финансово състояние. Бъдете внимателни, преразгледайте приходи и разходи. Въведете необходимия баланс. Благоприятна е тенденцията за постигане на финансова стабилност и сигурност. Ако усещате, че нещо не ви достига през тази седмица, направете преоценка на живота си до тук и вземете важни решения.

ТЕЛЕЦ

Ако можете да си позволите почивка през цялата седмица, то направете го без чувство за вина. Периодът от началото на годината досега за вас е носител на много промени, които внесоха напрежение в спокойната ви натура. Тази седмица за много представители от вашия знак е значима и финална. Предстои Новолуние на 11 май в знака Телец. В дните след него за голяма част от вас започва един нов период с продължителност поне една година, който ще определя събитията. Насочете вниманието си към приключване и финализиране на започнати проекти, поети ангажименти, дейности. Доверете се на интуицията си и придобития опит и отделете време за взимане на важни решения, свързани с вашето кариерно развитие и социален статус в бъдеще. Почивните дни, прекарани със семейството или по начин, който ви харесва ще ви помогнат да преподредите приоритетите си и да се заредите с енергия, готови за нещо ново и значимо.

 БЛИЗНАЦИ

 В тази последна седмица от лунния месец за някои от вас ще приключи един етап от развитието ви. Следвайте тенденцията от предходната седмица. Ако условията ви на живот го позволят вземете повивка. В друг вариант довършете това, което сте започнали, изчистете и хармонизирайте своето вътрешно и външно пространство. Вие сте ментален знак и всичко се ражда първо в ума ви. Освободете се от тези мисли, които ви ограничават в действията. Направете анализ на дейността си до тук. Използвайте усиления информационен поток, вашите опитност и знания, за да определите посоката си на движение след 11 май. Периодът е подходящ за хармонизиране и изчистване на противоречия между вас и партньорите ви. Появява се тенденция за създаване на нови партньорства, които могат да внесат сериозна промяна в начина ви на живот до сега. Провеждайте разговори, изяснявайте позиции, уточнявайте правила на взаимодействие.

още от Хороскоп