нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 3 до 9 януари

Shutterstock

2022 започва с първото Новолуние за годината. Първият работен ден ще бъде под влияние на Новолунието в Козирог, което беше на 2 януари. Козирогът е първият знак, с който посрещаме Новата година. Това е знакът, който в най-голяма степен е свързан с целите, постиженията, кариерното и социално развитие. Така, че основната тема на първата седмица от годината ще бъде поставянето на дългосрочни и значими цели.

Венера, която е социална планета отговаряща за финансите и паричните потоци е в знака Козирог и е ретроградна. Тя ще премине в директно движение след 29 януари. Този факт внася известни нарушения и забавяния, свързани с темите на Венера. Преоценка и ревизиране на целите, приоритетите, значимите и основни ценности, преразглеждане на договорни, партньорски и лични взаимоотношения ще бъдат водещите теми до края на месец януари.

Положителната новина е свързана с транзита на Юпитер, планетата на разширението, усъвършенстването, късмета в знака Риби. Настъпва един положителен и значим период за родените в знаците: Риби, Рак, Скорпион, Телец, Козирог.

Ако искат да привлекат щастието и да получат подкрепата на Юпитер, знаците Близнаци, Дева, Стрелец ще трябва да положат малко повече усилия.

ОВЕН

За вас тази седмица, както и по-голямата част от годината ще бъдат наситени с повече  положителни събития. Това до голяма степен ще важи за тези от вас, които през последните две години успяха да създадат устойчиви структури най-вече в темите свързани с  работа, кариерно развитие  или семейни отговорности. Периодът до края на януари е подходящ  да довършите започнати дейности или да въведете нов ред, опиращ се на вашата опитност в основната ви дейност. Новолунието в Козирог поставя акцент и предоставя възможност за нещо ново в областта на кариерното ви развитие. Избягвайте конфликти с висшестоящи и колеги, търсете компромисните решения - това ще се отрази в положителна посока и на вашите финанси. Чрез допълнителна дейност или проекти също можете да внесете положителна промяна в своите приходи. Периодът не е подходящ за инвестиции и големи вложения, избягвайте излишни разходи и покупки на скъпи вещи. За да привлечете повече положителни резултати или финанси е необходимо да бъдете внимателни и прецизни в действията си.

ТЕЛЕЦ

Седмицата, макар и кратка е носител на положителна енергия и чудесни възможности. Важно е да използвате създадените предпоставки и да насочите вниманието си към вашите основни цели, а дали ще пристъпите към конкретни действия или ще изчакате, със сигурност може да послушате вашия вътрешен глас. Отделете време и определете най-важните за вас цели за цялата година. Периодът до края на месец януари е подходящ да сложите край в едно или друго направление, да разчистите и се освободите от всичко, което е излишно, ненужно или ограничаващо ви. Новата година е естествено продължение на процесите, които се активираха в живота ви през година 2021. За много представители на вашия знак предстоят значими промени, приключване на един период и активиране на нов етап. Работата и кариерното ви развитие ще продължават да бъдат водеща тема. Някои ще постигнат по-висока позиция, а други ще сменят попрището си, ще открият свои таланти, които отговарят на новата ви ценностна система. Юпитер в Риби ще ви донесе разширяване на дейността, нови приятели, награди и поощрения за минал период. През настоящата седмица ще ви занимават  въпроси, свързани с чужбина, пътешествия или уреждане на договори с чуждестранни инвеститори, поставяне на нови по-високи цели свързани с разширяване на вашата дейност. Социалната ви активност ще расте, а това ще внесе промени  в средата около вас, приятелския кръг и обкръжението. 

БЛИЗНАЦИ

Изправени сте пред множество нови идеи и планове, свързани с развитието ви в бъдеще. Първите дни от тази седмица са подходящи да поставите едно ново начало в областта на взаимоотношнията в личен и делови план. Все още имате възможност в периода на ретроградно движение на Венера да направите анализ на съществуващите взаимоотношения и да приключите с тези от тях, които ви дърпат назад или са без перспектива. Периодът до края на месец януари е подходящ да определите целите си за развитие през годината и да изградите правилна стратегия за дейстивие. След 5 февруари ще имате чудесна възможност да започнете новите си проекти. За да използвате ефективно импулса за действие, който усещате трябва да направите  преоценка на важните за вас неща. Получавате  подкрепата на силни и влиятелни личности, в частност това са ваши партньори или благодетели.

още от Хороскоп