нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 август до 5 септември

Shutterstock

Първа седмица от новия месец, който ще постави началото на есента. Събитията се движат според зададената посока, това е седмицата преди новолунието в Дева на 7-ми септември. Периодът е подходящ за преподреждане на приоритети с цел по-добра ефективност. Прецизността, критичността и желанието за освобождаване от всичко, което е „нездравословно“ са повишени. Търсенето на стабилност, запазването на устойчивите структури, материалната обезпеченост, преструктуриране на работните процеси, корекция в действията ще бъдат водещи не само през тази седмица, но и през целият месец.

„Подреждане“, времето на управлението на знака Дева е изключително полезно да пренаредим живота си, да изхвърлим излишното, да подредим ежедневието си така, че да повишим усещането за сигурност и материална обезпеченост.

Към планетата на любовта и връзките в знака Везни се присъединява и Меркурий.  Желанието за разбиране, помиряване, компромис се повишава. Акцент през седмицата ще бъдат взаимоотношенията, търсенето на компромисни решения относно партньорствата - лични или делови, уреждане на финансови въпроси, плащания по кредити и задължения, казуси свързани с наследства, застрахователни дейности, търсене на нови източници на доходи, изясняване на целите за следващи периоди.

Важна тема е здравето, провеждане на  профилактични прегледи или следване на нов режим, свързан с начина на живот.

ОВЕН

През тази седмица вие в максимална степен можете да повлияете на събитията. Две са водещите сфери, в които можете да внесете сериозни преобразувания. Едната е свързана с вашата основна работна дейност, а другата с партньорските ви взаимоотношения, лични и делови. Насочете вниманието си върху дейности, в които до този момент сте постигнали сигурност. В максимална степен преговаряйте, договаряйте и взаимодействайте. Преразгледайте вашите договорни отношения, внесете необходимите корекции, където е възможно. Бъдете настроени за компромисни решения.  Липсата  на търпение, разбиране и толерантно отношение ще ви накарат да проявите нетърпимост към определени ситуации и взаимодействия. На работното ви място все още конфликтността е повишена. Известно хармонизиране настъпва при родените в началото на знака. Благоприятен период за взаимоотношенията с вашите партньори. Търсете компромисите, избягвайте финансовите рискове.

ТЕЛЕЦ

Август месец беше наситен с преживявания за вас, спокойните представители на зодиака. Транзитът  на слънцето в знака Дева внася известно успокоение и желание за връщане към познатото статукво. За някои септември предлага чудесни възможности за почивка, а за други внася нови възможности в работните процеси. Това е периодът, когато можете да разгърнете творческия си потенциал, да се развихрите в максимална степен в дейност, която ви носи удоволствие или  дейност, в която можете да покажете себе си в най-добра светлина. Активна седмица за тези от вас, които имат собствен бизнес, за творците, политиците, спортистите. Тенденцията, която заложите сега, ще има дългосрочно отражение. Седмицата ви поднася чудесни дарове под формата на реализиране на планове, проекти, които сте стартирали преди време или парично възнаграждение. Последна седмица преди новолунието, това е и седмица за финализиране и приключване. Възможно е вашите желания и тези на хора от най-близкото ви обкръжение съществено да се разминават. Избягвайте конфликтите или използвайте възможностите, за да сложите край на връзки, взаимодействия и проекти, които са изчерпали своята форма.

БЛИЗНАЦИ

Още в първите си дни месецът ще внесе известна динамика в ежедневието ви. Добрата новина, е че през тази седмица вие можете да направлявате събитията. Довършване и финализиране на поети ангажименти или работни процеси. За някои от вас седмицата ще бъде доста активна, а при други ще внесе отпускане и презареждане преди новолунието. Сферата, която ще бъде на фокус през целият месец е вашия дом и семейство, въпроси свързани с имотни казуси или ремонтна дейност. Ако имате нарушени взаимоотношения с членове на семейството, то сега е моментът да изчистите недоразуменията. Плановете ви, свързани с бъдещето ви развитие също се нуждаят от преосмисляне. В областта на работните процеси, кариерно и социално развитие за тези, които са били активни, вложили достатъчно усилия в своята дейност, месец септември отваря врата за получаване на резултати пропорционални на действията. Настройте се към това, което ви носи удовлетворение и ви кара да бъдете щастливи. Настройте се на вълната на щастието чрез поводи и събития, свързани с любими хора или вашите деца. Възможна среща с любовта за тези, които са свободни.

още от Хороскоп