Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 март до 5 април

Shutterstock

Това е втората седмица след най-ярко изявеното новолуние, което постави началото на качествено нов едногодишен цикъл. Активират се процесите, чието начало сме поставили в предходната седмица.

Новолунието в Овен отвори вратата на новите възможности.

Овенът е първият знак в зодиака, който се свързва с действието, лидерството, себеотстояването, предприемчивостта, инициативността. Прогресивен знак, който със своите характеристики, запалва искрата на желанието за живот, реализация, успех.

Предстоящата седмица е силна и подходяща за стартиране на нови проекти, работа, собствена дейност и всякаква активност, свързана с посяване семето на нещо ново, различно.

За различните зодиакални знаци, новото начало ще се активира в различни сфери.

Обстановката, в която се намираме в този етап от живота ни налага и изисква промяна. През тази седмица, а и през следващите три месеца ще се развива тенденцията, породена от конфликта: старата позната ситуация и необходимостта от ново, прогресивно развитие и движение напред.

Марс, планетата на действието преминава в знака Водолей. Този факт до голяма степен ще подкрепи процеса на промяната, свързана с нови технологии, иновативни методи в работните процеси, взаимодействията в групи и организации, необходимостта от обединение, промяна в сферата на комуникацията и обмена на информация, създаване на нови групи, организации и пренастройка в приятелските кръгове.

ОВЕН

Седмицата е изключително силна за вас. Новите възможности пред вас се увеличават, а енергията, която усещате и желанието за действие ще ви подкрепят в реализирането на целите ви. Ако все още не сте наясно накъде да поемете, изчакайте да дойде рожденият ви ден и след това предприемете действие. Тази седмица ще се наложи да преговаряте за вашите интереси, възможно е да уреждате следки и подписване на договори. Тези, при които има промяна на дейността, се налага да усвояват нова информация за изменения и нововъведения в работния процес. Настъпва сериозна промяна в приятелският ви кръг и жизнената ви среда. Бъдете толеранти, налице е тенденция за конфликтност и нетърпимност към хора, които са били ваши „приятели“. Сега е моментът да се  освободите от връзките, които ви натоварват. Ако промените средата си, ще срещнете нови хора със сродни на вашите интереси. Внезапна ситуация може да промени плановете ви за бъдещето.

ТЕЛЕЦ

Тези от вас, които от дълго време обмислят промените в живота си и най-вече са наясно какво искат, сега могат да предприемат първите крачки към реализирането им. Активно се задейства необходимостта от промяна и преструктуриране във вашата дейност, кариерно развитие или социална дейност. Ще се наложи да направите известни компромиси. Доверете се на вътрешните си ценности и подредете действията си според приоритетите си. Звездите ви подкрепят, ако следвате своята силна вътрешна интуиция. Освободете се от преградите, които ви пречат да вървите напред, не се страхувайте от промяната, тъй като с вашите качества - трудолюбие, постоянство, упоритост вие сте постигали целите си досега. Тези от вас, които все още нямат яснота какво точно искат, могат да изчакат следващото новолуние, което ще бъде силно подкрепящо, тъй като ще бъде в знака Телец. Време за вътрешен анализ, преразглеждане на ситуацията, използване на опит от миналото или натрупване на вътрешен резерв и ресурс чрез усамотяване и почивка също ще бъде полезно за вас.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата е благоприятна за тези от вас, които са предприели активни действия към реализиране на нови проекти или дейности. Вие до голяма степен сте в крак с времето. Промяната, която сега се извършва, започва с пренастройване на ментално ниво, овладяване на нова информация, технологии, нови начини за общуване и споделяне на информацията. Тук вие сте в собствени води. Уловете вълната и действайте в посока да реализирате ваша мечта. Засилва се влиянието ви в колектив или групови взаимодействия. Промените до голяма степен ще се отразят на мирогледа ви, а визията за бъдещето ви също ще търпи оптимизиране. Увеличават се възможностите за разширяване на дейността ви с чужбина, но засега може би само чрез интернет пространството. Добър период за довършване на юридически казуси.

още от Хороскоп