нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 ноември до 6 декември

Снимка: Shutterstock

Седмицата започва с пълнолуние в знака Близнаци, придружено от пръстеновидно затъмнение. Активират се събития, които ще имат продължителен ефект. Намаляващата Луна ще насочи вниманието ни към довършване на започнати дейности и проекти. Декември е месец за анализ и  равносметка на изминаващата година с цел  насочване на вниманието и погледа към идващата година.

През седмицата на фокус ще бъдат темите, свързани с общуването, комуникацията, информацията и обученията, договорните отношения. Посоката на движение е свързана със сигурността, отговорностите, мъдрото и зряло отношение към живота и неговите теми.

Постигане на развитие и разширение чрез преодоляване на стари модели, препятствия, страхове. Разрушаване на всичко, което е посредствено, формално, неустойчиво, с цел създаване на нови форми и структури.

ОВЕН

Точната информация през тази седмица ще изиграе важна роля в подсказване на правилната посока. Пълнолунието със затъмнение ще постави акцент върху вашите договорни отношения, взаимодействие и общуване в колектив, отношения с родственици, служебните  пътувания. Отново на дневен ред излиза необходимостта от точна информация и коректни отношения. Истината срещу лъжата! Затъмнението ви насочва към необходимостта да се фокусирате върху вашите ментални процеси, мисли, информация. Съсредоточете се върху това, което искате да постигнете. Планетите ви подкрепят в избора на цели за един по-дълъг период от време. През седмицата ще се активира още една значима тема, това е необходимостта от постигане на баланс или взимане на решения в две важни теми: семейство, дом, отношения и работни ангажименти. Бъдете внимателни в разпределянето на вашите финанси, предпазвайте се от импулсивни решения, движете се в посока увеличаване или постигане на финансова стабилност.

ТЕЛЕЦ

И през тази седмица за много представители на знака акцент ще бъде темата за партньорските отношения и необходимостта от постигане на компромисни решения. Пълнолунието ще активира събития, които ще имат продължителност поне шест месеца. Възможно е да се възстановят събития от средата на лятото, които изискват вашите окончателни решения. Отново на дневен ред ще бъде темата, свързана с вашите финанси и тези на партньора или „моето“ срещу „твоето“. Водеща тема е дълбочината на връзките и взаимоотношенията. Затъмнението може да активира събития, които ще насочат вниманието ви към разкриване на дарби и таланти, които притежавате. Отново на дневен ред е въпросът   за с вашата собствена себеоценка. Подходящи курсове за себеопознаване или точната информация ще бъдат силно подкрепящи ви в изборите.

БЛИЗНАЦИ

Пълнолунието е във вашия знак, което ще се отрази в голяма степен на емоционалното ви състояние през седмицата. Като цяло, декември носи известно напрежение. Седмицата, както и целият месец ще бъдат динамични.  Основна тенденция си остават взаимоотношенията ви, лични и делови, стабилизиране на съществуващите или изграждане на нови по-престижни, които ще бъдат предпоставка за вашето благополучие за дълъг период от време, в личен или професионален аспект. Ще се наложи да правите компромиси, тъй като вашите цели и тези на партньорите ви могат да се разминават. Предстоят развръзки, които са следствие на полагани в миналото усилия. Седмица, в която започвате да получавате резултати от вашите усилия през изминаващата година. Напрежението на работното ви място постепенно стихва, хармоничната среда, която се създава ще ви направи продуктивни и креативни.

още от Хороскоп