Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 октомври до 5 ноември

100

Снимка: Shutterstock

Да си позволим да сме оптимисти през започващия месец! Трудната част от 2017 година е зад нас и това ще се разбере именно през следващата седмица.

На 4 и на 5 ноември е възможно да се реализират планове, които преди са ни изглеждали като сценарий за научно-фантастичен филм. Не се отказвайте да пробвате.

Овен – Позволявате си фриволно поведение. Възможно е то да срещне радушен прием. За всеки случай, имайте и резервен вариант. Сигурно ще се наложи да прибегнете до него на 3 и на 4 ноември. На тези дати си дръжте езика зад зъбите. Острият тон не ви води към успеха.

Телец – От края на октомври в мислите ви звучат смели планове за бъдещето. Новият месец не ги възпрепяства, дори, напротив – отваря нови врати пред идеите ви. Благоприятни за ново начало са дните преди 5 ноември. Действайте.

Близнаци – Не ви е лесно да се справяте със задачите. На всяка крачка се появява преграда, която възпрепятства или направо отклонява вниманието ви в друга посока. Съсредоточете се върху едно нещо и не се опитвайте да сте като многоръкия Шива.

още от Хороскоп
15
Четвъртък
Ноември