Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 септември до 6 октомври

Снимка: Shutterstock

Първа седмица след Новолунието във Везни. В продължение на две седмици, през които луната ще нараства, имаме силен период за нов старт, активност и действие. Тези, които от дълго време се подготвят за промяна в живота си, сега могат да насочат усилия към реализиране. При някои новото е назряло и ясно, посоката е определена, а други ще се нуждаят още яснота. Периодът е по-благоприятен за знаците: Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей. Кардинални промени ще настъпят при родените под управление на знаците: Овен, Рак, Везни и Козирог.

До 23-ти октомври слънцето е във Везни. Този знак по естествен начин поставя необходимостта от постигане на баланс в една или друга област. Друга значима тема за знака са партньорствата - както създаване на такива, така и укрепване на съществуващи.

Акцент през месеца ще бъдат създаването на нови връзки и партньорства или внасянето на баланс чрез изясняване на конфликтни ситуации в съществуващите партньорства. Толерантността, дипломатичността и разбирането на гледната точка на срещуположната страна са подпомогнати от още две планети в знака Везни - Меркурий и Венера. Все по-лесно ще ни бъде да направим компромиси в името на нещо по-стойностно от собствената позиция, която в някои случаи може да бъде егоистична. За някои настъпва ново начало в общественото положение. Все по-силно ще бъде желанието ни да бъдем подкрепени от партньорите, от съмишленици и да получим нечие одобрение. Нараства социалната активност.

ОВЕН

Вие, огнени представители сте сред няколкото зодиакални знака, при които кадриналната промяна в обстановката ще се усети силно. Ако досега активността и действието ви зависеха основно от вас самите, от вашите желания и интереси, служебни задължения, то сега фокусът се измества постепенно към вашите партньорски отношения. До голяма степен успехът ви ще бъде свързан с установяването и създаване на нови връзки и взаимодействия, а за други настъпва нов етап в съществуващите партньорства, които изискват сериозна промяна. Целият месец ще премине под силното влияние и обусловеност от вашите партньори. Повод за напрежение може да бъде разминаването в гледните точки относно работните ви процеси. Бъдете готови да направите компромиси. Прибързаните действия и липсата на толератност ще навредят на имижда ви или на финансовото състояние в бъдеще. Дори и да имате сложни казуси за разрешаване, с вашата смелост и оптимистичен дух лесно ще се справите с предизвикателствата.

ТЕЛЕЦ

Вие сте пословични с отношението си към работните задължения и трудолюбието си. Новият месец ще постави пред вас необходимост от промяна в начина ви на живот. Наясно сте какво искате и как да го промените. Ако сте от тези телци, които нямат граници с отговорностите и носят не само своите, а и на другите, то през тази седмица с необходимия такт можете да извоювате от партньора си подкрепа, помощ, съдействие. В друг аспект звездите ви подкрепят в започването на нова дейност, нов проект. Ако досега сте имали напрежение в работната среда, с колеги или повече натовареност, постепенно ще можете да нормализирате условията чрез въвеждане на баланс между вашите отговорности и тези на другите или чрез хармонизиране на отношенията. През месеца основен акцент ще бъде работа ви и нейното оптимизиране, създаването на равновесие ще се отрази добре на здравето ви.

БЛИЗНАЦИ

Сложният за вас месец измина и настъпва период, в който доброто ви настроение и тонус се повишават. Везни, знакът на романтиката, любовта, красотата е във вашия дом на любовта, забавленията, творчеството, вашите деца. Нов свеж старт настъпва в тези сфери. Това е силен и креативен период за творците, спортистите, собствениците на бизнес. При някои, скоро започнало запознанство може да премине в любовна връзка. Всяка положителна емоция ще ви се отрази зареждащо, вдъхновяващо, създаваща добри предпоставки за да разгърнете своя потенциал. Възможно е да сбъднете своя мечта, да покажете себе си в нова светлина. Инвестирайте време в реклама. Ако имате деца, сега можете в максимална степен да хармонизирате отношенията си с тях, а техни постижения могат да бъдат повод за ваша радост и гордост.

още по темата
още от Хороскоп