нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 4 до 10 май

Shutterstock

Тази седмица е естествено продължение на предходната. Животът постепенно се пробужда в стремежа си да възстанови равновесието по един плавен и хармоничен начин. За да може да се случи това, ще се наложи да преодоляваме препятствия под формата на неочаквани ситуации и събития. Това е едно ново изпитание и последна проверка на уроците, които идваха в живота ни в продължение на 18-те месеца, определени от кармичните лунни възли Рак и Козирог. През тези месеци и особено в последните няколко от тях, основният акцент беше насочен към нашите ценности и приоритети, свързани с две важни теми: семейство, дом, собствености и работа, кариерно развитие, отговорности. Сегашната криза постави едно начало с необходимостта всеки един от нас да въведе равновесие и баланс в тези значими теми. Това е и седмица, в която Лунните възли ще променят посоката си и ще преминат в подвижните знаци Близнаци и Стрелец. Те ще подчертаят важността на темите свързани с комуникацията, която в момента е подложена на сериозни изпитания и се променя чрез нови форми на общуване. В заключение, това ще бъде седмица, през която е необходимо тези, които имат ясна цел и визия за живота си да се задействат, да използват в максимална степен силната приливна енергийна вълна, а тези, които все още не виждат ясен фокус, да изчакат докато си изяснят целите.

В средата на седмицата предстои Пълнолуние в драматичният знак Скорпион. То ще внесе силна емоционалност в преживяванията ни, ще увеличи опасността от прибързани реакции. Постигането на баланс и равновесие, придвижването към златната среда остават основен фокус. Бъдете премерени и балансирани в действията и желанията си. Пълнолунието ще активира сериозни процеси при фиксираните знаци от втората декада: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Манипулацията, борбата за власт, фалшивите ценности и неяснотите се усилват.

ОВЕН

Водещата тема при вас си остават работните ви ангажименти. Силните трансформационни процеси, които са характерни и засягат човечеството, при вас поставят акцент върху кариерното развитие, работните процеси, отношения с шефове и авторитети и не на последно място социалното ви положение, развитие и стремежи. Това, което не сте успели да осъществите досега в някое от изброените направления ще имате възможност в продължение на още шест месеца да го променяте. Трансформациите, които ще осъществите и осъзнаете, в бъдеще ще ви осигурят сила, мотивация, увереност в собствените способности и успех. Лидерските ви качества се нуждаят от изява, но необходимостта от търпение и преодоляване на бързите ви импулсивни решения - също. Получавате зелена светлина за стабилизиране и затвърждаване на финансовите ви позиции. Възможностите за нови източници на доходи са силни. Седмицата ще ви осигури действие в посока въвеждане на баланс между приходи и разходи, даване и получаване. Вие сте щедри, но умеете ли да получавате?. Отговорете си на този въпрос, защото липсата на баланс води до блокиране на финансовите потоци. Седмицата е подходяща за решаване на казуси относно партньорски отношения и финансови задължения в тях. Бъдете точни и коректни разплатете се там, където е необходимо.

ТЕЛЕЦ

Силна и решаваща седмица за голяма част от вас. Ако се чувствате готови за промените, които замисляте от дълго време -действайте. Имате всички необходими условия да постигнете това, което искате или за което сте си мечтали до сега. Основната тема за вашия знак са парите и материалните притежания, сигурността, комфорта и удобствата, спокойствието. Замислете се върху това дали живеете в съответствие с вашите ценности. Как сте подредили приоритетите си досега? Започва сериозна промяна в посока активиране на нови източници на доходи. Това може да бъде процес с по-голяма продължителност, от порядъка на18 месеца. Постарайте се да ги откриете. Може би е необходимо да усвоите нова информация или да преразгледате неактивирани възможности по линия а партньорски отношения. Пълнолунието може да задълбочи противоречията между вас и постоянните ви партньори, но също така може да ви подскаже нови идеи в това направление. Преодолейте страховете и съпротивите си, вслушайте се в безупречната си интуиция и вземете важни решения за живота си и бъдещи перспективи на развитие.

БЛИЗНАЦИ

От тази седмица, най-вече родените в последните дни на знака ще усетят липса на посока, цел или известна неяснота. Северният Лунен възел свързан с посоката на движение преминава във вашия зодиакален знак. В продължение на 18 месеца ще бъдете подложени на усвояване на уроци, които са заложени във вас. Все по-голямо значение ще придобиват темите, свързани с комуникация и умението да общувате, новите знания, предаването на информация, нови технологии в тези области. В същото време този процес ще бъде до голяма степен активен и достигащ до вас чрез взаимодействието ви с другите. Възникнали противоречия, различната гледна точка на опонетите ви не бива да ви безпокоят. Настъпва времето, когато ще се наложи да докажете силата на вашите убеждения и вярвания. Много от вас ще бъдат лидерите в това сложно време, което поставя акцент върху теми, обусловени от интелекта, комуникацията и знанието. В продължение на година и половина този ценен инструмент ЗНАНИЕ ще бъде подложен на преоценка и затвърждаване на силата му.

още от Хороскоп