нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 4 до 10 ноември

Снимка: Shutterstock

Седмица на активно действие, но най-вече за родените с ретрограден Меркурий. За останалите, това е седмица на активност и действие, но в сфери или области, свързани с проекти и дейности започнати в минал период.

От 31-ви октомври до 21-ви ноември Меркурий, тази на външен вид безобидна планета е ретроградна. Меркурий е вестителя, той има власт над информацията и знанието. В живота всичко се ражда първо в ума. По време на ретроградно движение на планетата в сферите, за които отговаря настъпват нарушения. Меркурий отговаря за комуникацията, договорните отношения, търговията, техниката, пътуванията, менталната дейност, ежедневните работни процеси. Когато е ретрограден са възможни нарушения в областите, за които отговаря, информацията може да бъде невярна, човек лесно може да се заблуди, мислите са объркани, концентрацията е намалена.

Това е положителен период за ревизиране и връщане назад към минали ситуации, мисли, преразглеждане на договорни отношения, възстановяване на отношения или слагане на край на съществуващи, които са изчерпали своята форма.

Обръщане назад, ревизиране на живота до тук, трансформиране на стари модели на мислене и продължаване напред по начин, по който бихте искали да продължите напред - това е време за интелектуална преоценка на миналото.

Търсете положителното в нарушенията, често нещо, което се случва по погрешка, води до нещо ново и необичайно!

ОВЕН

Основната линия и през тази седмица и най-вече докато Меркурий е ретрограден, е вашето финансово положение, което до голяма степен зависи от партньорите ви и от тези, които са ваша подкрепа и опора. Имате нов шанс да преразгледате казуси от минал период, които засягат сигурността ви в материален план и взаимоотношенията с партньорите. Възможни са печалби, но и излишни разходи. Преразгледайте и ревизирайте финансовите си дела и отношения. Избягвайте финансови рискове. Чрез основната си дейност или други допълнителни, можете да увеличите доходите си. В първите дни от седмицата между вас и постоянните ви партньори се увеличава напрежението. Избягвайте агресивното поведение, не действайте прибързано, съществува опасност от разрушаване на взаимоотношения. Доверете се на вътрешния си глас, на силната си интуиция и смело направлявайте живота си в избраната от вас посока. Приятели, силни влиятелни личности, ще окажат положително влияние в живота ви.

ТЕЛЕЦ

Основната линия на седмицата е вашата дейност и работни ангажименти. Напрежението, което витае от известно време, изисква да преодолеете повишените си изисквания, перфекционизъм или вид конкуренция. Ревизирайте дейността си дотук, ако от дълго време сте в неудовлетворителни договорни отношения, преговаряйте или вземете решения как да продължите в бъдеще. Насочете вниманието си към нови и оригинални решения, които ще доведат до обновяване или разширяване на дейността ви. Планетните влияния ви правят импулсивни, нервни и неспокойни. За да избегнете усложнения и конфликти, предпазвайте се от прибързани реакции. Тези състояния могат да доведат до усложнения въввзаимоотношенията с членове на колектива, но най-вече и с вашите постоянни партньори. През периода на ретроградно движение на Меркурий се нуждаете от ревизиране на отношенията ви с вашите партньори лични или делови. Стари ситуации и неразрешени въпроси могат да се появят отново и да бъдат трансформирани и преработени. Всяка положителна промяна в бъдеще ще се отрази в положителен аспект на вашите общи финанси, подкрепа и сигурност.

БЛИЗНАЦИ

Ретроградният Меркурий е възможно да си направи много шеги с вас или да предизвика неочаквани ситуации. Нямате основание за безпокойство. Той е все пак ваш планетен управител. Търсете положителното в нарушенията, подредете мислите си в посока визия за вашето развитие в бъдеще, ревизирайте основната си дейност дотук, поучете се от миналите си успехи и натрупана опитност, изчистете всичко, което вече не ви служи, за да направите място за новите идеи и възможности. Доверете се на силата на вашия ум, радвате се на богатството и многообразието на мисли, но през този период ще бъде добре ако се научите вие да управлявате мислите си, а не те вас. Конфликтна тема са взаимоотношенията ви с хора, които обичате или с вашите деца. Изчистете взаимоотношенията си с тях чрез толерантно отношение и разбиране.

още от Хороскоп