Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 4 до 10 септември

100

Снимка: Shutterstock

“Юридическата” сила на ретроградния Меркурий изтече. На 5 септeмври планетата остава за кратко статична и след това тръгва по пътя си, освобождавайки своето придвижване от чертите на ретроградността.

Седмицата ще се отличава с присъствието на много и различни по характер намерения, които по една или друга причина няма да се реализират в нейните рамки или направо ще се отложа за по-късен период.

4 и 5 септември са отлични дни за провеждане на важни разговори. Темите няма да са обтекаеми и посланията ще са директни. Откритият тон на преговорите може да роди решения по трудни казуси или сложни въпроси.

Овен - Предстоят прекрасни дни. Можете да ги използвате според желанието си или в синхрон с предварителните си планове. Тъй като благоприятните тенденции са свързани изрично с личните дела, не си хабете силите в работата.

Телец – Движение и промени – това са нещата, които ще определят тона на седмицата ви. Командировките с цел нови партньорства или проучване на пазари са сред препоръчителните занимания. Определете си 4 септември за важни срещи, разговори.

Близнаци – Събуждате се с нови намерения в главата. Сякаш сте затворили страницата с преживяното през август и съзирате нови посоки, но най-вече други житейски реалности. Важното е, че сте заредени с желание за промяна.

още от Хороскоп
14
Сряда
Ноември