нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за  бизнеса от 4. до 10. януари

Shutterstock

Първата седмица от новата 2021 г. е седмица на прехода, тя задава тенденцията за цялата година, година на промени и постепенна пренастройка, борба между „старото“ и „новото“.

В началото на новата година очакваме животът да тръгне по нов начин.

Нараства и се увеличава желанието за нещо ново и различно, което е по-добро и прогресивно.

Седмицата и събитията през нея ще бъдат повлияни от съвпада и взаимодействието на двете социални планети Сатурн и Юпитер в прогресивния знак Водолей.

Социалната активност нараства, необходимостта от взаимодействие се увеличава, информационният  поток е многообразен и богат на идеи и предложения, общите интереси ще доведат до обединяване и създаване на нови групи, обединяване на усилия и насоченост към определена кауза.

Наближава Новолуние в знака на целите и постиженията Козирог, което ще предостави подходящи условия за активиране на нови работни процеси, проекти, взаимодейстия.

През тази седмица са активни темите, обусловени от финансите, управлението на капиталите, партньорски взаимоотношения, юридически дела, образование, отговорностите и задълженията, целите и постиженията, работата и взаимоотношения с авторитети, взаимодействия в  организации и сдружения, мечтите и идеалите.

Инициативността през тази седмица в посока материално облагодетелстване ще води до  дълготрайни резултати, възможности, когато се уповаваме на натрупаният опит, вид стабилна база, върху която може да се надгражда.

ОВЕН

Тази първа седмица от новата година при вас ще премине под знака на действието и активността. Марс, вашият планетен управител е в последните градуси на знака Овен, а от 7-ми януари ще премине в знака Телец. Уловете мига, насочете вниманието си към целите, които си поставихте и направете първите стъпки. С преминаването на Марс в знака Телец, приоритетите ви ще търпят промяна. Все по-важни за вас ще бъдат темите, свързани с кариеното развитие и постигане на стабилност във финансово отношение. Бъдете динамични, разговаряйте и преговаряйте за интересите си. Избягвайте конфликтите на работното място, разпределете енергията си като не забравяте, че успеха ви през годината е свързан с търпението и постоянството. Приятелският ви кръг търпи промяна.

ТЕЛЕЦ

Родените в началото на знака най-силно ще усетят необходимостта от промяна поради преминаването на планетата на действието и активността Марс в знака Телец. Силата, решителността, ентусиазмът  и желанието ви за действие ще се повишат. Марс ще транзитира през вашия знак до 4-ти март. Това прави този период от време силно ефективен за тези от вас, които искат да направят съществени промени в живота си. Преходът на планетите Сатурн и Юпитер в знака Водолей ще насочи фокуса в живота ви към вашето кариено развитие и социален статус. Промяната и изборите, които ще правите до голяма степен зависят от вас самите. За да можете да се справите успешно, използвайте вашите ценни личностни характеристики, бъдете упорити, там където резултатите се бавят, не пренебрегвайте това, което сте постигнали досега, надграждайте и побеждавайте. Това е вашата звездна година, макар и с повече усилия, тя ще бъде успешна за вас.

БЛИЗНАЦИ

Някои вече са заложи своите цели за следващата година, а други е възможно да търсят ориентири и посока през цялата година, която е силно трансформираща за този знак. Животът ви ще придобие нова визия.Това ще се осъществи чрез пътувания или премествания, чрез повишаване на вашите знания, квалификация, разширение на кръга от хора, с които общувате. Тази първа седмица е стартова. Вие определяте нейната главна насока именно чрез основната цел, която си поставихте. Многостранните ви интереси, съчетани с голяма доза любознателност често изместват основната цел. Не се разпилявайте, избягвайте емоционалните решения, доверете се на вътрешните си инстинкти и проявете повече увереност. Изправени сте пред множество нови идеи и планове, свързани с  бъдещето ви. Ако имате недовършени служебни задачи, те ще ангажират до голяма степен вниманието ви. За да използвате ефективно импулса за действие, който усещате е необходимо да направите  преоценка на важните за вас неща. Получавате подкрепата на влиятелни личности или на вашите партньори. Седмицата е подходяща за провеждане на преговори и служебни разговори, на които  ясно можете да заявите своята позиция.

още от Хороскоп