Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 5 до 11 ноември

11632

Снимка: Shutterstock

Край и ново начало - това е водещото мото на тази седмица. Новолунието, което настъпва на 7-ми ноември, поставя начало на  нов, силен и успешен период. До Новолунието дните са подходящи за освобождаване от всичко, което е изживяло своето време или е излишно и ненужно. Това изчистване е необходимо да се извърши, както на вътрешно ниво така и във външния ни заобикалящ свят.

На 8-ми ноември се случва интересно астрологично събитие - планета на щастието и късмета преминава в знака на собственото й управление Стрелец /коя е тя, ще научите от прогнозата на този зодиакален знак/. Планетата ще остане в този знак до 2-ри декември, 2019 г. Това е време за растеж, разширение, развитие и себеусъвършенстване.

Честито на всички родени под знака Стрелец!

Благоприятно въздействие да очакват и родените под знаците: Овен, Лъв, Везни, Водолей.

Ето и тенденциите за седмицата:

ОВЕН

Началото на седмицата ще ви изправи пред взимане на решения, свързани с партньорства, както лични като и делови. Сега е моментът да сложите край, ако сте неудовлетворени от тях. В средата на седмицата се предпазвайте от неразумни и рисковани сделки. Ако имате заеми или кредити, постарайте се да ги върнете. Не взимайте нови. Към края на седмицата ще си отдъхнете, а дори можете да заминете и до чужбина. До вас ще достигнат нови идеи и бизнес предложения. Влизате в нов положителен и силен период. Бъдете уверени и се доверете на силната си интуиция. Старайте се да вложите енергията си в правилните за вас неща. Това е седмицата, през която вашите обществени позиции ще бъдат подложени на проверка. Лидерското ви място зависи от уменията ви да бъдете дипломатични и да създавате качествени връзки с влиятелни личности.

ТЕЛЕЦ

Седмицата започва с необходимостта да насочите вниманието и енергията си към вашата основна дейност. Склонността ви да прекалявате с отговорностите ще ви постави пред необходимостта да обърнете внимание и на здравето си. Критични за вас са дните в средата на седмицата. За да избегнете рискове в общуването с партньорите е необходимо да бъдете внимателни и толерантни. Разделете се с тези партньорства, които ви натоварват. Вие сте във важен период относно вашия социален статус, свързан с кариерно развитие. Можете да постигнете успехи, които трайно ще повишат авторитета ви, но не е изключен и обратният ефект - да се окаже, че трябва да оставите нещо и да прелистите нова страница. Възобновяват се въпроси, които засягат финансовото ви състояние. Постарайте се да получите подкрепата на вашите партньори лични или делови.  На определени тенденции можете да окажете силно влияние до 16-ти ноември.

БЛИЗНАЦИ

В началото на седмицата ще бъдете вдъхновени от нова идея или от взаимодействието с любими за вас хора. Тази творческа енергия ще ви помогне да реализирате започнат проект. За някои седмицата ще донесе освобождаване от изчерпали своята форма взаимоотношения. Новолунието ще ви дари с прекрасната възможност да направите нововъведения във вашата основна дейност. Намерете и отделете време да се погрижите по-добре за себе си като сложите край на вреден навик или започнете да спортувате.

още по темата
още от Хороскоп
24
Петък
Май